USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кладовище під Луцьком розширять за рахунок ліфтів

27 Жовтня 2014 13:35
Луцькрада планує купити земельні ділянки для найбільшого цвинтаря міста в селі Гаразджа. Для цього частину коштів віднімуть із передбаченої суми для ремонту ліфтів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 27-го жовтня.

Так, згідно із проектом рішення щодо змін у бюджет Луцька на 2014 рік, завдяки перерозподілу коштів, комунальне підприємство «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» отримає 200 тисяч гривень, які недоотримає департамент житлово-комунального господарства.

Зокрема, фінансисти пропонують забрати 100 тисяч гривень із запланованих коштів на капремонт ліфтів і ще 100 тисяч гривень, які хотіли спрямувати на придбання урн.

Окрім цих надходжень, «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» отримає 180 тисяч гривень для поповнення статутного капіталу, які має затвердити міськвиконком. Ці кошти спрямують на придбання земельної ділянки для розширення міського кладовища в селі Гаразджа.

Зауважимо, що із цвинтарем межують розпайовані землі Підгаєцької та Липинської сільських рад.

Члени профільної комісії підтримали запропоновані зміни у бюджет і пропонують депутатам Луцькради їх затвердити під час сесії.

«Що-що, але там ми повністю виконуємо «план по заселенню», - додав член комісії Юрій Корольчук.

Нагадаємо, що Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що на найбільшому цвинтарі Луцька закінчуються вільні місця. Тоді директор комунального підприємства Василь Цетнар розповів, що місць для захоронення на цвинтарі у селі Гаразджа вистачить лише до липня-серпня цього року.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ЦВИНТАРІ ПІД ЛУЦЬКОМ ПАЛЯТЬ СМІТТЯ, КЕРІВНИЦТВО ЦЬОГО НЕ БАЧИТЬ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
журналіст з Володими Показати IP 27 Жовтня 2014 14:27
Оце ж таки придумали такий заголовок до замітки !! Учіться юні журналісти -хлопці та дівчата
Земляк Показати IP 27 Жовтня 2014 15:07
Пан журналіст не знає географії Луцького району.Підгайці- напрям на Дубно,Піддубці- на Рівне.А там далі-Борохів,Ківерцівського р-ну.Коштів від ліфтів і дахів буде мало,
А Показати IP 27 Жовтня 2014 16:42
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus