USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Коаліції на рівні «поділити портфелі» вже не буде, – Ющенко. ВІДЕО

2 Грудня 2008 16:46
Політичні сили у парламенті не знайдуть порозуміння на рівні «поділити портфелі», – певен Президент Віктор Ющенко. Про це він розповів під час прес-конференції у Луцьку, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Президент вважає, що «не треба робити трагедії з того, що відбувається у політичному житті». Водночас йому прикро, що виникла кризова ситуація. Однак Ющенко зазначив, що 5-8 років тому становище було не ліпшим.
«Пригадуєте, як працював парламент, які барикади були? Так що це – не трагедія», – сказав гарант і додав, що демократія – це така пані, яка на всі питання дає відповідь через вибори, оцінку з боку виборців.
«Треба бути реалістом: ті протистояння, які є в українському парламенті, мають попередню історію», – заявив Ющенко.
Як пріоритетний шлях виходу із кризи гарант називає не вибори, а формування більшості і обрання нового керівництва Ради. Проблема полягає в тому, як знайти компроміс. Коли є уряд, поділені портфелі і комітети – знайти порозуміння дуже важко.
«Але порозуміння на рівні «поділити портфелі» вже не відбудеться», – заявив Ющенко. Він додав, що вибори спікера стануть маленьким тестом для Верховної Ради 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 12:38
"Поділити портфелі" - це ж улюблений метод Нашої України. Як же ж тепер без цього?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus