USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Коломойський відповів на звинувачення Саакашвілі

6 Вересня 2015 14:00
Бізнесмен і екс-керівник Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський прокоментував обвинувачення очільника Одеської області Михайла Саакашвілі.

Останній звинуватив підприємця у незаконному впливі на галузь пасажирських авіаперевезень. "Коли собака без намордника когось кусає, потрібно карати і собаку, і, що важливо, її господаря. Собак у таких випадках присипляють. А в нашому випадку можна відправити накладним платежем у Грузію, щоби вона відповіла за покусаних там людей", - відзначив Коломойський, - інформує ТСН.

"Що стосується господаря, ми розуміємо, хто він", - додав підприємець.

На думку Коломойського, за свої слова Саакашвілі має відповісти грошима.

"Я вважаю, немає сенсу питати з брудного шмаркатого наркомана доти, доки він не пройде курси реабілітації від наркозалежності. Моя лінія поведінки – зустрічатися з ним у судах, відстоювати свою честь і гідність там, отримувати матеріальну компенсацію. Саакашвілі заявляв, що у нього зарплата двісті тисяч доларів – хай із неї сплачує", - пояснив бізнесмен.

Напередодні керівник Одеської ОДА в інтерв'ю одному з телеканалів заявив, що ціни на квитки в Одесу завищені, а система ціноутворення "повністю контролювалася одним олігархом".

У ситуації довкола посади голови Державіаслужби, заявив Саакашвілі, прем'єр Арсеній Яценюк став на бік захисту інтересів Коломойського.

"Яценюк прийняв рішення на користь Коломойського. Так як він регулярно приймав рішення на користь Ахметова, на користь інших. Це відбувається на наших очах", - твердить голова Одеської області.

Як уже повідомлялося, Саакашвілі та Хомутиннік обмінялися публічними звинуваченнями. Саакашвілі звинуватив прем'єр-міністра Арсенія Яценюка в роботі на Ріната Ахметова та Ігоря Коломойського.

"Я хочу, щоб прем'єр-міністр України діяв в інтересах народу України, а не Коломойського, а не Ахметова, а не будь-якого іншого", - заявив глава області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вацык Показати IP 6 Вересня 2015 15:15
И,будет в Украине порядок и уважение других стран?
Tmm Показати IP 6 Вересня 2015 16:34
Будет, но мы не доживем.
луцький Показати IP 6 Вересня 2015 19:49
Коломойському можна відповісти але ж забанять...:)
не пацик Показати IP 7 Вересня 2015 00:48
Політика і поведінка двійних стандартів наших керманичів як в Киеві так і на місцях доведе нас всіх до жебрацтва : - а вони потікають як завжди .
Ая Показати IP 7 Вересня 2015 06:56
переконаний що коло мойский, той що починав від митя коліс, тепер робить за собаку і відгавкуєтся в час коли про його собачу поведінку іде мова. При нагоді, запитання, чи не час щоб накраденим тим неголеним спеціалістом від обкрадання українців, зайнялись всі прократури від районних до Генеральної. А на попередніх коментарях вже відізвались його прихвостні, яким не до вподоби думки коментатрів.
Анонім Показати IP 7 Вересня 2015 08:42
Беня, тог просто молодець! Невдаху Мхікеїіла шукає Інтерпол, а Україна соромливо закриває карі оченята на це. Хто нас тоді поважатиме в світі, якщо у нас верховенство кумовства. а не Закону?
Волинь Показати IP 7 Вересня 2015 09:09
кодло грабує Україну понад 25 років. Потрібно розкуркулити коломойських, пінчуків, порошенків, тимошенків, суркісів, фірташів і всіх решта ! Слава Україні !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus