USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли нормалізується ситуація на Сході України, - Ігор Палиця

10 Травня 2014 12:12
Участь Росії «практично відсутня у нинішніх подіях на сході України», заявив учора на зустрічі з представниками політичних партій новий губернатор Одещини Ігор Палиця . Про це повідомляє ІА «Одеса -медіа».

З його слів, на сході країни йде «війна олігархів, які прагнуть зберегти свої позиції в регіоні. Тому, на його думку, як тільки олігархи втихомиряться, ситуація у східних регіонах миттєво нормалізується.

Ігор Палиця повідомив, що вже зустрічався з російським консулом в Одесі й досяг взаєморозуміння. Він зазначив, що запросив «наших російських друзів приїжджати відпочивати в Одесу», яка, на його переконання, знову буде мирним привітним містом .

«Просто росіянам необхідно пам'ятати, що ... якщо вони люблять велику Росію, то повинні з повагою ставитися і до великої України!», - сказав він.

Губернатор переконаний , що ніяких кардинальних протиріч між Росією і Україною немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Со стороны Показати IP 10 Травня 2014 12:41
Большой респект, уже неожиданно слышать от украинских политиков адекватные мысли в этом хаосе.
Для Со стороны до Со стороны Показати IP 11 Травня 2014 11:24
коментар було видалено
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 13:21
Коли Палиця покладе мандат депутата .згідно законодавства ?
нім до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 16:09
А ти вже маєш кандидата до ВР від Луцька, може сам хочеш туда попасти?:))) Не твоє це діло чоловіче...
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 13:58
У бійців АТО на сході України стріляють кулями, від яких не захищають їх бронежилети та каски. Про це в ефірі «Шустер live» розповів один з бійців АТО, ім’я та зображення якого було приховано, передає УНН. «Ми воюємо проти дуже «заряджених» бойовиків-професіоналів. Однак, нажаль, наше матеріально-технічне забезпечення на низькому рівні. В нас нема окулярів нічного бачення, немає тепловізорів, а в нас операції проходять вночі. Тяжко воювати і я надіюсь, що мене почують і в уряді і люди, які мають фінансові можливості, аби допомогти», – зазначив боєць повітряно-десантних військ. За його словами, в розпорядженні учасників АТО є броня і каски 4 рівня безпеки, але вони рятують лише від куль калібру 45, а стріляють по ним «7,62» від яких ці бронежилети не спасають. «Нам потрібна броня класу 5-6. Каски не стальні щоб були», – звернувся до влади боєць. Він ще раз підкреслив, що на сході проти них воюють професійні бійці, які через своє матеріально-технічне оснащення можуть іти один на 5-6 бійців АТО. Нагадаємо, як повідомляють медики, сьогодні в ході антитерористичної операції в Маріуполі семеро людей загинули, ще 39 отримали поранення і доставлені в лікувально-профілактичні установи міста.
Анонім до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 14:10
менше Шустера дивись.
знаю до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 16:12
А бійці АТО стріляють і вбивають беззбройних людей!!! Там бронежилети на мізки потрібно, бо у таких як Ляшко, Парубій, Пашинський... йде самоспалах сірої речовини!!!
Дончанин до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 17:18
По поводу погибших и раненых в Мариуполе - Все они мирные люди, отмечавшие праздник 9 мая. По поводу экипировки - Ну что тебе сказать, если вместе с нами плечо к плечу сражаются сирийцы, палестинцы и израильский спецназ (между прочим, все они добровольцы). Подумай над таки элементарным вопросом - Какая опасность могла объединить этих непримиримых врагов друг с другом?
Анонім Показати IP 10 Травня 2014 17:25
за словами шахтера,который едва выжил, вместе с вами - наркоманье,быдлота,гопота, кстати это подтверждают мои родственники в Харькове, друзья и знакомые в Донецке
Дончанин до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 17:43
Учитывая то, что каждый дружит с себе подобными, то ты, пытаясь дать нам всем характеристику, сам себя охарактеризовал. Ведь всем известно то, что наркоманье, б*длота и голота всегда считает себя лучше других.
Анонім до Дончанин Показати IP 10 Травня 2014 18:58
мои родственники и друзья - это программисты, инженеры,преподаватели из Донецка и учителя из Харькова
Дончанин до Анонім Показати IP 10 Травня 2014 19:05
Ну знаешь, я сам физик по диплому, программист по специальности. И лично не встречал ни одного, кто бы одобрял нынешнюю власть. Ну а по сути нашей дискуссии - ты же САМ сказал то, что все упомянутые тобою родственники и друзья являются наркоманьем, б*длотой и голотой.
Maglay до Дончанин Показати IP 12 Травня 2014 15:53
Сепаратисты с Востока с помощью Кремля, своим способом "Неодобрения власти", всеми силами отвлекают на себя внимание населения именно от Власти, а Россия толкает Украино к НАТО. Кремль получает поодержку Руских лиш за щет мифической борьбы с бандероовцами в Украине, Русским вбивают б в голову этот бред, ради того штоб они не трогали свою власть, а Украинцы не имели времени на свою. Радикализация всегда помогает опоненту в следствие отсутсвия логики и системы.
Дончанин Показати IP 10 Травня 2014 18:24
Когда я на наткнулся на это сообщение я сам откровенно говоря офигел (сообщение касается черкасских милиционеров): "Спочатку вони були направлені в місто Ізюм, там вони були нікому непотрібні, жодних умов не було надано, навіть елементарних. Потім їх направили в Харків. Просидівши там дві доби, їх відправили ніби на Донецьк, але висадили в аеропорту Маріуполя. Там їх заблокувалии з використанням тяжкої бронетехніки, зокрема восьми танків (поясняю танков ВСУ). Частина наших міліціонерів приїхала двома автобусами в Маріуполь. Звідти хлопців вивезли на кордон Донецької і Запорізької областей. Їхній керівник у Маріуполі Возняк, коли стрілянина була, постраждав – поранений і контужений. Води і їжі немає з учорашнього вечора, – говорить дружина одного із міліціонерів."
my_gift Показати IP 10 Травня 2014 23:14
Які нах "російські друзі"???
Maglay Показати IP 12 Травня 2014 16:00
Заперечувати наявність війни проти України на даний момент, може лише шпигун, або обділений на розум.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus