USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відверта і без комплексів - Тіна Кароль у Луцьку. ФОТО

26 Листопада 2013 10:20
Тепло і по-домашньому зустріла Тіна Кароль у Луцьку своїх шанувальників.
Зал облмуздрамтеатру переповнений, ніде яблуку впасти. Хоча зізнаємося щиро, переважно – це жінки й молоді дівчата.
Жанна і Галина придбали квитки за 300 гривень – замовили їх через інтернет (від 150 до 850 гривень коштував квиток на концерт Тіни Кароль у Луцьку – ред.). Вони впевнені, що концерт їх улюбленої співачки – це ніжний, жіночний, ліричний виступ.

Так, пані Наталя із донькою Жанною-Марією не вперше на концерті відомих українських виконавців. Але того дня були особливо радісні, адже це улюблена виконавиця обох. «Моя донька дуже любить пісні Тіни Кароль, тому від концерту отримали неймовірне задоволення».

«Надихати – це моя місія. І якщо ви так мені аплодуєте, то це невипадково. Хочу низько вам за це вклонитися» - з такими словами звернулася Тіна Кароль зі сцени до аплодуючих у залі. Адже з перших акордів пісні «Више облаков» у залі роздалися голосні оплески.
На сцену співачка вийшла у супроводі струнного квартету та балету FREEDOM.
Нагадаємо, що нову сольну програму відома українська співачка 25 листопада презентувала у Луцьку. Це лише другий день всеукраїнського туру під назвою «Сила любові та голосу».
Організатор туру Павло розповів, що Луцьк – одне із 26 міст України, де співачка виконує свої добре відомі суспільству хіти і пісні з нового альбому. Тур розпочався із Житомира, а закінчиться сольним концертом у столиці вже наприкінці лютого 2014-ого.

Нова програма співачки - це одкровення, музична сповідь про силу її любові та голосу. «Я з вами відверта, чесна, розкута і без комплексів. Перед туром я дуже хвилювалася, думала, чи варто взагалі це робити. Але я отримую від вас підтримку і розумію, що ви любите мене. Тому я хочу поділитися з вами своїм життєвим досвідом. Цінуйте один одного кожної миті. Любіть наївно, навіть, до самообману», - закликала зі сцени співачка.
Жінкам потрібна наївність, щоб вірити чоловікам, - жартувала співачка. «Але страшно знати, що ніколи вже не побачиш того, кого так любиш, було й не буде вже цього, а ти все одно чекаєш… Я більше нічого не вмію, окрім як співати для вас» - і цими словами Тіна Кароль зірвала бурхливі оплески у залі.
Під час концерту співачка сумувала, а потім із шаленим запалом загравала до пошановувачів своєї творчості. Лірика пісень змінювалася драйвом. Виконавиця декілька разів перевтілювалася в образи – від домашньої і ніжної жінки вона ставала жартівливою і, навіть, дещо агресивною.
Наприкінці, співачку задарували квітами.




Пані Наталі сподобалися образи виконавиці, сила голосу, почуття, якими Тіна Кароль переповнювала кожну свою пісню.

Уподобали концерт співачки і лучани Роман із товаришем Назаром. «На концерт ми потрапили спонтанно. Квитки дістати було складно, вже перед самим концертом вдалося вирішити це питання. Вона красива жінка і талановита виконавиця», - розповідає Роман.
Після завершення концерту публіка вимагала «на біс». І зі слів самої виконавиці, вона з музикантами чи не вперше виконали для лучан і гостей міста аж три пісні «на біс».
«Під час концерту я вивчаю очі кожного, хто у залі, бо вони справжні. Адже пісня очищає. Ми забули, що таке співати, ми забули, як це – насолоджуватися піснею», - поділилася думками зі сцени виконавиця.
Після концерту залом і у фойє звучало слово, яке, чи то через надмірну скупість словникового запасу людей, чи через багатогранність у виявленні почуттів, але всі говорили «Класно!»




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Клас Показати IP 26 Листопада 2013 13:11
Концерт нереально крутий!!!! кожне слово, кона пісня, кожен рух....Спасибі організаторам, музикантам, танцівникам та самій Тіні
Ра Показати IP 26 Листопада 2013 23:03
WIKI - Ті́на Ка́роль справжнє ім'я — Тетя́на Григо́рівна Ліберма́н;... Вони всі талановиті і розумні - повага.
ЛУЦЬК Показати IP 27 Листопада 2013 11:04
ДЯКУЄМО ТІНОЧЦІ ЗА СВЯТО, ЯКЕ ВОНА НАМ ПОДАРУВАЛА ЦЬОГО ВЕЧОРА!
Ваня Показати IP 27 Листопада 2013 13:36
Ну знаєте за такы грошы я куплю собі рибку і пивасиха і буду дивитися по телеку.Віддвати пенсію на цю розпихану панночку нема бажання.Хай за 20 грн проспіває.Я її не люблю.
Nik до Ваня Показати IP 27 Листопада 2013 20:44
Ваня, ти в натурі убоге
вані Показати IP 27 Листопада 2013 14:08
тебе теж ніхто не любить, бо ти убогий
убогому ван Показати IP 28 Листопада 2013 10:07
чяк родився йванком то й помреш не вундерманом бяда як мувлять пшеки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus