USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Кримчани хочуть проситися назад в Україну», - переселенка з Керчі

29 Серпня 2014 16:47
«Проживати на території Росії - та саме, що жити із чоловіком-нелюбом. Ми не хочемо жити в Росії – ми її не любимо», - каже переселенка із Керчі Ірина Сурова, яка приїхала на Волинь разом із сином Юрієм через відверте небажання мешкати в Криму, окупованому агресором.

Так, жінка переконує, що її родина зовсім не хоче проживати на території Росії, бо «не любить її».

Однак, чоловік пані Ірини продовжує перебувати на окупованій території. Уже декілька місяців поспіль він не може продати будинок, у якому мешкала сім’я до вторгнення у Крим РФ, тому продовжує працювати на півострові.
«Чоловік нам розповідає, що жити в теперішньому Криму зовсім несолодко, адже ціни кожні три дні «повзуть догори», тобто вони уже повністю, як у сусідній Росії. Намагаються кримчанам підняти у заробітні платні, утім, це не рятує ситуації», - каже жінка.

Також вона зазначила, що одного разу її чоловік на тиждень приїхав до Луцька.

«Відверто кажучи, він був шокований і не розумів, за що таких добрих і щирих людей в Криму поливають брудом», - дивується пані Ірина.
З її слів, багато її знайомих тихцем кажуть,що «й раді були б попроситися назад, до складу України, але це неможливо та нереально, й не дасть жодних результатів».

Варто зазначити, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що діти переселенців зі Сходу та Автономної Республіки Крим, які через військові дії в країні змушені були покинути рідні навчальні заклади та продовжувати здобувати знання на Волині, сьогодні, 29 серпня, отримали новенькі рюкзаки та інше шкільне приладдя.

Саме під час цього заходу син Ірини Юрій Суров розповів журналістам, що принципово не пішов навчатися у російську школу, хоча така можливість була.

«Я не захотів, бо дуже люблю Україну». – сказав хлопець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
гість Показати IP 29 Серпня 2014 16:55
Слава Україні!
Олена до гість Показати IP 13 Листопада 2015 09:26
Нажилися з "великою процвітаючою" Росыэю. Ви думали, ви там будете комусь потрібні?))) Але назад вороття немає. Ви свій вибір вже зробили! Ейфорія минулася.
Дракк Показати IP 29 Серпня 2014 17:05
коментар було видалено
Дракк Показати IP 29 Серпня 2014 17:06
коментар було видалено
Путін Ху*ло Показати IP 29 Серпня 2014 17:12
Дракк закрий пасть, шо такій борзий?
Путін Хуйло Показати IP 29 Серпня 2014 17:13
Скоро крим на колінах буду проситись на зад
Анонім до Путін Хуйло Показати IP 29 Серпня 2014 17:16
Через референдум не проще?
Олена до Анонім Показати IP 13 Листопада 2015 09:28
А хто їх тепер випустить зі складу Росії. Це пастка, в яку вони потрапили добровілно. Потрібно було головою думати, а не одним місцем.
хехехе до Путін Хуйло Показати IP 29 Серпня 2014 17:55
коментар було видалено
лучанка Показати IP 29 Серпня 2014 18:11
А дійсно, чого за всіх розписується чи то модератор назву придумує, аби заінтригувати? Сидіть вже в тому Криму , до цього часу чогось Крим на гнилий клімат Волині не міняли - оціните через пару років....тоді розкажете як добре в Росії.
Уважний до лучанка Показати IP 29 Серпня 2014 19:56
Вона лише за своїх знайомих говорила. Не за всіх!
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2014 18:43
Кримчан в Росію спровадили авантюристи на чолі з Путіним, люди в цьому не винні.
ЕЛЕНА Показати IP 29 Серпня 2014 18:46
ХОТЕЛИ РОССИЮ??А ОНА НЕ ТАКАЯ КАК ДУМАЛИ??ТАК ПУСТЬ УМНЕЮТ!!
Киевлянин Показати IP 29 Серпня 2014 21:17
Во всех бедах виноват Путин, которій съехал с котушек. Сколько уже жертв и разрушенных судеб на его совести - будь он проклят.
Олена до Киевлянин Показати IP 13 Листопада 2015 09:30
повір мені, вже не поумніють. Горбатих лише могила виправить!
а шо? Показати IP 30 Серпня 2014 00:10
чумадан- вакзал ...для цієї пані не підходить? дивно...а іншим такі, як вона пропонували....
777 Показати IP 30 Серпня 2014 02:14
Лiкуйтесь швидше, поки мiсця вiльнi .
nataly Показати IP 30 Серпня 2014 09:02
Попробуйте на минутку просто задуматься: из Крыма уехали 16 тысяч человек. Но массовым бегством это не назовешь, каждый год по разным причинам на Украину выезжали 9 тыс. человек. А тогда они от чего бежали? Сейчас одни ВОЗВРАЩАЮТСЯ к родне, у других бизнес, связанный с командировками за границу, у третьих дети украинские вузы заканчивают, четвертые поживут еще пару-тройку месяцев, подумают - и вернутся в Крым. Причины у всех свои. Цены у нас, в Крыму, не выше, чем, например, в Киеве. Да, поднялись по сравнению с тем, что было, но сейчас не выше киевских, даже на мясо. А зарплаты и пенсии выше в 2-2,5 раза. Если несколько тысяч уехавших чем-то недовольны, это еще не значит, что остальные 2,5 миллиона их мнение разделяют. Кому интересно - в школах, где пожелали родители, продолжается изучение украинского языка и литературы (как и крымскотатарского, армянского, греческого). Никто и никогда "на коленях" не будет проситься назад. Кому-то, может быть, обидно, что так произошло, кто-то завидует, кто-то верит тому, что показывает украинское ТВ - но в Крыму все спокойно, стабильно. Мы работаем. Нельзя за несколько месяцев отстроить и восстановить все, что разрушалось 23 года.
Patrik до nataly Показати IP 30 Серпня 2014 09:50
''обидно, что так произошло" -да, обидно чисто по человечески, это правда... ''кто-то завидует" - вот это неправда, а даже смешно. Чему завидовать Наташа, завидовать людям, которыми управляют гоблины? Завидовать людям, которые поддавшись на провокации гоблинов, сошли с проторенной и верной дороги и сделали шаг на тропу, которая ведет неизвестно куда? Зависти у нас нет, так как нет причин для зависти... Есть за Вас тревога, есть жалость и сочувствие... Храни Вас Господь.
болить... до nataly Показати IP 1 Вересня 2014 10:53
Крим автономія і руйнувалось своїми руками 23 роки, а тепер думаєте путін за вас все владнає...не смішить...ви тільки і займались, що заробляли від сезона до сезона, а все інше мали за вас робити, ну хай путін робить...мені однаково, що крим російський...не образливо , не заздризно....
Коментатор до nataly Показати IP 11 Вересня 2014 10:13
Ваші міркування досить цікаві. Виявляється всі 23 роки в Криму все "разрушалось", а зараз ви це будете "восстанавливать"? А хто руйнував, невже не ці самі люди, які зараз там проживають. Подивіться в дзеркало і побачите там ту, хто "разрушал". Радий за Вас, що в Криму все спокійно і стабільно! Відбудовуйте те, що самі 23 роки порозвалювали! Тільки хто Вам у цьому винен?
гiсть Показати IP 30 Серпня 2014 18:38
У Криму не було олiгархiв,як на Пiвднi,де вони зараз дiлять бiзнес.Нiхто в Криму вiд росiйськоi пенсii не вiдмовився.У Крим нiхто за 23 роки з можновладцiв не приiжджав i не говорив з людьми,тiльки землi дiлили .Тому кримчани в Украну не повернуться.А укр.мова у Криму-державна.Все добре.
болить... Показати IP 1 Вересня 2014 10:44
Про Крим забути треба...там дійсно найбільша кількість хочуть в Росію....місцеве населення витіснялось і депортувалось, а заселялись основною масою пенсіонери нквдісти з сім"ями...ніколи там не запроваджувалась національна ідея....коли розпався срср згадайте, що творилось в Росії...от і сиділи кримчани(заселені) тихенько і раділи, що вони на Україні живуть....зрадники тай годі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus