USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк зустрів футзальну Екстра-лігу

2 Жовтня 2015 21:00
Всеукраїнский футзальний турнір «LUTSK OPEN СUP» розпочався сьогодні, 2 жовтня, у Луцьку.

Впродовж двох днів за головний трофей турніру змагатимуться одразу п'ять представників вітчизняної Екстра-ліги – «Спортлідер+» (Хмельницький), «Енергія» (Львів), «Ураган» (Івано-Франківськ), «Кардинал-Рівне» (Рівне), «ЛТК-ІнБев-НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ), а також місцева аматорська команда - збірна міста Луцька.

Турнір відбувається за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» у рамках програми Фонду «Луцьку – спорт високих досягнень». До слова, Фонд постійно підтримує проведення спортивних змагань у місті. Так, нещодавно на оновленому луцькому стадіоні «Авангард» відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків.

«Це вперше у нас стільки команд ТОП-рівня. Якщо зібрати регалії всіх наших учасників, тільки переможців національного чемпіоната та кубка буде більше десяти. Зіркові команди, зіркові гравці. Надіємося, що й турнір вдасться сильним», - запевняє організатор змагань Олексій Сорокун.

У денній частині програми зіграли вже три матчі. У дебютній зустрічі «ЛТК-ІнБев-НПУ» з мінімальним рахунком 1:0 переміг хмельницький «Спортлідер+». Рівненський «Кардинал» та львівська «Енергія» не виявили сильнішого. Матч завершився з рахунком 2:2. «Ураган» з «ЛТК» також зіграли в нічию – 2:2.

«П’ять з шести команд – це представники Екстраліги. Поки що немає великої напруги в матчах, та чим ближче до фіналу, тим ігри ставатимуть принциповіші. Дуже добре, що в Луцьку вирішили організувати цей турнір. Нашій команді не вистачає ігрового досвіду, а тут є мождивість переглянути молодь. Ми невдало стартували в Екстралізі – три гри ми програли. Тому для команди сьогоднішня перемога є дуже важливою», - розповідає Валерій Трикін, головний тренер команди «ЛТК-ІнБев-НПУ».

«Змагання влаштували на високому рівні, зібрали хороші команди. Хочу подякувати організаторам за можливість пограти футзал зі сильними суперниками. В чемпіонаті цього тижня пауза, тому для команди турнір в Луцьку є дуже корисним. Ми будемо награвати різні схеми, випробовувати нові напрацювання, імпровізувати», - сказав Олексій Фетько, капітан команди «Спортлідер+».

У вечірній програмі СОК «Адреналін Сіті» відбудуться такі матчі:

Збірна Луцька – «Кардинал»

«Спортлідер +» – «Ураган»

«Енергія» – Збірна Луцька

А у суботу, 3 жовтня, відбудуться фінальні ігри:

14.00 – 3а 5-6 м. (3А-3Б)

15.00 – За 3-4 м. (2А-2Б)

16.00 – Фінал (1А-1Б)

17.00 – Нагородження переможців та призерів турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
просто беня Показати IP 2 Жовтня 2015 21:15
скоро вибори гроші викидаемо на команди здругих областей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus