USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцька «Волинь-2» не змогла перемогти команду із Хмельницького

13 Вересня 2020 12:57
Луцька «Волинь-2» мінімально програла команді із Хмельницького у матчі 2 туру Другої ліги.

Про це повідомляє пресслужба «Волині».

У звітному поєдинку підопічні Альберта Шахова не могли розраховувати на допомогу Назарія Богомаза, Артура Рябова та Максима Войтіховського, які днем раніше були задіяні у виїзному матчі першої команди. Утім, волиняни все одно почали матч активніше за господарів поля, а Богдан Кобзар втратив шанс з льоту пробити після подачі з кутового.

Гравці «Поділля» відповіли хорошим моментом Кирила Костенка, удар якого був трохи неточним, а «Хрестоносці» – моментом Миколи Миронюка, який під час швидкої атаки не влучив у нижній кут воріт господарів. У середині тайму хмельничани таки захопили ініціативу в грі. Якщо спочатку подвійним сейвом Арсеній Коркодим врятував «Волинь» після удару Андрія Ліповуза та добивання Владислава Прильопи, то на 28-й хвилині таки капітулював після точного удару головою від Віталія Каверіна – 1:0.

Волиняни могли зрівняти рахунок, однак після удару Миронюка та рикошету від нашого гравця Олег Чуваєв таки перевів «кулястого» на кутовий.

Після перерви «Поділлю» вдавалося тримати нашу команду на відстані від своїх володінь, зберігаючи надійність біля власних воріт. Однак свій найкращий момент підопічні Альберта Шахова таки створили – після подачі Дмитра Максимчука головою пробивав Денис Теслюк, однак Чуваєв знову в карколомному стрибку врятував свою команду. Другу половину тайму «Волинь» провела, володіючи ініціативою, однак забити рятівний гол у цьому поєдинку так і не зуміла.

Наступний поєдинок через зняття зі змагань «Калуша» «Волинь-2» знову проведе на виїзді – 26 вересня наша команда зустрінеться із «Черніговом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Нема на то ради ! Показати IP 13 Вересня 2020 13:45
Та розженіть на%єр ту, так звану команду, шоб не позорила Луцьк !
"" Показати IP 13 Вересня 2020 13:48
Перемоги ,як і поразки будуть! не падати духом і побільше перемог!
Лучанин Показати IP 13 Вересня 2020 19:31
Коли їм інвалідні візки закуплять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus