USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцького плавця зігнали з п’єдесталу

30 Квітня 2014 18:30
Чемпіонат України з плавання зібрав у Харкові близько 600 спортсменів з різних областей. Змагання відбулися 22-26 квітня на базі басейну олімпійського стандарту "Акварена", де свій шлях до олімпійського золота розпочинала відома українська плавчиня Яна Клочкова.

Бронзу на четвертий день чемпіонату здобув лучанин Віталій Алпатов на дистанції 50 м батерфляєм.

«Із Харкова до Дніпропетровська ми поверталися разом з новим президентом Федерації плавання України (ФПУ) Дмитром Качуровським. Коли я йому розповів, що маю велику підтримку від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», він був дуже здивований, адже зазвичай спортсменам самим доводиться шукати фінанси на підготовку до змагань. Не повірив, що існують такі благодійні фонди, які підтримують спорт. Під час чемпіонату України з плавання зі мною трапився курйозний випадок – я вийшов на нагородження з плакатом благодійного фонду і мене попросили спуститися з п’єдесталу, залишити плакат і тоді піднятися ще раз, оскільки це заборонено правилами змагань», - розповів Віталій Алпатов.

За результатами чемпіонату України та чемпіонату України з плавання серед молоді тренерська рада Федерації плавання України сформує дві команди, які представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи у Берліні та чемпіонаті Європи серед юніорів у Нідерландах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 30 Квітня 2014 22:41
Удачі! І бути гордість Луцька!
777 Показати IP 1 Травня 2014 23:07
Молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus