USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому спиртзаводу повернуть юридичний статус

5 Березня 2014 12:35
Обласна рада підготує звернення до Кабінету міністрів України, щоб ті повернули юридичний статус ДП «Луцький спиртогорілчаний комбінат».

Таке рішення ухвалили під час 24-ї позачергової сесії обласної ради сьогодні, 5-го березня.

Із відповідним зверненням до голови облради звернувся депутат Олександр Свирида: «Корупційна влада позбавила юридичного статусу заводу, відповідно, в Луцьку тепер знаходиться лише цех. Треба реорганізувати «Укрспирт», щоб завод знову зміг нормально запрацювати».

Депутати обласної ради підтримали таку пропозицію, щоб підготувати відповідне звернення до Кабміну щодо реорганізації. «За» проголосували 54 депутати з 57.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
винороб Показати IP 5 Березня 2014 13:32
Ага! Так вам і віддадуть лакомий "шматок"! А вони у Києві теж кусать хатят!:)
111 до винороб Показати IP 5 Березня 2014 14:39
Не такий то вже він і лакомий. Завод не працює майже 2 роки. В місяць тільки робочих пару днів, а то може й зовсім не бути. Платять людям якийсь мізер, щоб рахувалось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus