USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Луцьктепло» відсудило у підприємства 214 тис. грн за тепло

29 Квітня 2020 22:59
ДКП «Луцьктепло» відсудило у ТОВ «Волиньметбут» 214 тисяч гривень боргу за теплову енергію.

Про це йдеться у рішенні Господарського суду Волинської області.

Так, державне комунальне підприємство «Луцьктепло» звернулось до суду з позовом про стягнення з ТОВ «Волиньметбут» 214 тисяч 520 гривень, з яких 148 тисяч 36 гривень – це основна заборгованість.

Позовні вимоги обґрунтовані невиконанням відповідачем зобов`язань в частині вчасної та повної оплати за товар згідно з договором.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що між ДКП «Луцьктепло» та ТОВ «Волиньметбуд» укладено договір купівлі-продажу теплової енергії. Згідно договору теплопостачальна організація відпускає теплову енергію у вигляді гарячої води споживачу, а споживач приймає та оплачує їх на умовах і в терміни, передбачені договором.

Однак ТОВ «Волиньметбуд» не виконало належним чином взяті на себе зобов’язання в частині оплати за надану теплову енергію, у зв’язку з чим виникла заборгованість перед ДКП «Луцьктепло».

Суд задовільнив позов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 30 Квітня 2020 07:54
Юридична служба Луцьктепла не працює по заборгованості споживачів-тільки заклики щодо сплати.І цей приклад-капля в морі боргів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus