USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку школу опалюватимуть електрикою. ВІДЕО

7 Жовтня 2008 11:06

Через два дні у Луцьку офіційно представлять пілотний проект – першу школу, яку перевели на опалення електроенергією. Про це сьогодні, 7 жовтня, під час прес-конференції розповів міський голова Богдан Шиба, - інформує репортер «Волинських Новин».
За словами градоначальника, у школі № 12 на Вишкові упродовж року тривали капітальні роботи – ремонт даху, приміщення. Також у навчальному закладі замінили систему опалення – відтепер учнів та вчителів зігріватиме електрика.
Прикметно, що для опалення електроенергія накопичуватиметься вночі, коли вона дешевша. За словами Богдана Шиби, така система коштувала міському бюджету 1 мільйон гривень. Але, враховуючи, що за три роки газ для України коштуватиме, як для європейців, то нова система опалення швидко окупиться.
Окрім того, планується перевести на електричну систему постачання гарячої води ще кілька багатоквартирних будинків – зараз триває підготовка проектно-кошторисної документації.
Довідково:
Нову систему опалення презентуватимуть 9 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Прокурор Показати IP 7 Жовтня 2008 13:22
"система коштувала міському бюджету 1 мільйон гривень" і тепер слід очікувати втрат свідомості дітей через неправильне дотримання вимог технологій встановлення цього опалення. До судових позовів Богдане Павловичу!
Адвокат Показати IP 9 Жовтня 2008 10:15
Я надіюся, що реконструкція системи опалення відбувалася згідно державних будівельних норм, що в принципі виключає ймовірність небезпеки для дітей. Тим паче, як видно зі статті, система працюватиме в ночі. А от кошти, зекономлені на енергоносіях можно буде спрямувати на інші цілі.
КРУ Показати IP 13 Жовтня 2008 21:45
http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2006/08/01/17223/ Як те саме роблять на Львівщині, АЛЕ ЦІКАВА ЦИТАТА "Таке обладнання коштує майже 70 тис. гривень", а в нас 1 млн...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus