USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцький центр зайнятості пропонує навчання на Донбасі та в окупованому Криму

2 Жовтня 2014 14:11
У Луцькому центрі зайнятості громадянам пропонують отримати професійне навчання в 10 областях України і в Криму. Графік навчань розписаний на вересень-жовтень 2014-го року.

Так, у холі для клієнтів цієї держустанови облаштована дошка повідомлень, на якій пропонують отримати нову спеціальність в таких областях: Волинська, Рівненська, Сумська, Івано-Франківська, Харківська, Дніпропетровська, Одеська, Львівська, а також в містах Донецьк, Луганськ та в окупованому Криму.

Жителям Луцька пропонують в Кримських начальних закладах здобути професійну освіту за фахом: закрійник, кравець, квіткар, покоївка, секретар керівника, токар, шліфувальник та інші.

Як йдеться у повідомленні, розміщеному в Луцькому центрі зайнятості, у Луганську можна отримати фах продавця непродовольчих чи продовольчих товарів і контролера-касира.

Якщо ж поїхати на навчання у Донецьк, то можна повернутися таким кваліфікованим спеціалістом: токарем, офіціантом, барменом, кухарем, кондитером, касиром, манікюрником, продавцем непродовольчих чи продовольчих товарів.

Можливо, працівникам Луцького центру зайнятості варто ще раз уважно перечитати повідомлення, які розміщують для клієнтів, і пропонувати навчання у безпечніших областях країни?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Лучанин Показати IP 2 Жовтня 2014 14:15
Ого....., ну нічого собі й пропозиції на ринку праці...... Ну, відправити то вони можуть в Донець, але чи вернутися наші звідти. Нє, ну я просто в шоці.................................
Андрій Показати IP 2 Жовтня 2014 14:22
Як був коментар про військомат і службу за контрактом: " І що вони там таке сильне курять?"
лучани Показати IP 2 Жовтня 2014 14:23
З переспективою дивляться.
в Луцькому ВПУ до лучани Показати IP 16 Листопада 2014 20:34
корупція - Читай на сайті батов геннадій федорович Скільки ще часу право*охоронці будуть вдавати видимість перевірок гіперзлодійств та корупції в тому училищі, а владні мужі, сьогоднішні і колишні, будуть "залагоджувати" ті "справи", щоб не проявились і їхні "заслуги". Вже мабуть і горобцям смішно з тих "перевірок". Хоча б встановили: по вартості золота чи платини зроблені вхідні двері в училище з звичайного слабенького пластику? Будь-яку ремонтну роботу перевірити і стане все зрозумілим, як транжирились та привласнювались кошти благодійного фонду. А якщо, хоча б, з напівзакритими очима перевірити, як "використовувались" кошти центру зайнятості - то й сліпий скаже, що те училище могло б бути позолоченим, або, як казали керівники центру зайнятості, - можна було б побудувати ще одне училище. Розікрали, поділились, а відповідальності не поніс ніхто. Впросили звільнитись головного бухгалтера та завгоспа, а Батову зробили умовну судимість для людського ока і ... перевели на посаду викладача. - Щуку кинули у річку. Судимість отримав за вимагання в учнів грошей, а те, що розікрали .... - підсудності не підлягає тому, що батов погрожує оприлюднити спільні з чинами фіноборудки. Більше трьох років возяться з батовими, некрасовими, панькевичами, ......... (список далеко не повний) і закривають кримінальні провадження. Скільки це все коштує? Вже й солідніші "спеціалісти" в таких справах дивуються де вони (ділки) стільки грошей беруть, щоб вся ця "діяльність" так легко закривалась?
Лучанка Показати IP 2 Жовтня 2014 14:25
Нехай працівники Луцького центру зайнятості самі поїдуть на перекваліфікацію в Донецьку та луганську область не говорячи вже про Крим, кому цей центр потрібний якщо в ньому неможуть допомогти з роботою на протязі двох трьох років людям які мають по дві, вищих освіти, одне що мощуть направити людину з вищою освітою на підвищення кваліфікації в училище, а роботу шукай сам , а ні то заплати гроші за те що вони надали перенавчання ігноруючи твоєю освітою. Як такі казуси в роботі центру зайнятості можна зрозуміти, а говорити і писати можна багато, бо центр зайнятості дуже необхідний в пошуку роботи, знайдеш сам і влаштуєшся через центр зайнятості от така робота цієї структури.
Лучанин до Лучанка Показати IP 2 Жовтня 2014 17:13
Ніколи не повірю що людину яка має дві КОНКУРЕНТНИХ на ринку праці освіти не змогли влаштувати на роботу. А якщо у вас водолаз і моряк дальнього плавання (утрірую) то про яку роботу на Волині можна говорити. А навчатись посилають для того щоб людина отримала ази конкурентноздатної професії.
Ізя Показати IP 2 Жовтня 2014 15:10
най та хитропопа корецкая сама їхає начальніком у лугандонщину. та їй і місце. тормоз прогреса. тілько хабарі і дібільні нововведенія. люстравати її в пєрвую чергу.
До ізі! до Ізя Показати IP 2 Жовтня 2014 15:52
Смішне і примітивне!!! Пролюструють ВСІХ!!! Дивись не побадись саме! Вор найчастіше саме голосно кричить!
Ізя до До ізі! Показати IP 2 Жовтня 2014 16:34
я працюю у районі і мені пофіг. батько в адміністрації, брат на митниці, сестра в прокуратурі. таке тупе керівництво може пукати в калюжку.
До ізі! до Ізя Показати IP 2 Жовтня 2014 17:39
Ось такі запротежовані "працьовникі"-це путо, яке висить, стогне і тихенько гниє! Але всьому свій час!
ГГГ Показати IP 2 Жовтня 2014 15:32
Идиёты
Ксеня Показати IP 2 Жовтня 2014 16:07
придурки. Що можна ще сказати
Наталка Показати IP 2 Жовтня 2014 16:36
Крим взагалі-то це вже інша держава-Росія.А з Донбасу сюди втікають на навчання.Фонд мабуть живе в іншій реальності...
Люська Показати IP 2 Жовтня 2014 16:51
Ой, ну забули люди зняти ті папери, можна подумати хтось когось туди б зараз послав! А вже ви писаки ніби ніколи не помиляєтесь, а все правильно робите. Ні щоб підійти і на місці вказати на недоліки?
Патріот до Люська Показати IP 5 Жовтня 2014 01:52
а зарплатню не забули ці цінні працівники отримати з бюджету?
Корецька Світлана Ми Показати IP 2 Жовтня 2014 17:13
Дякую всім небайдужим до служби зайнятості! Коментую всім зацікавленим, що Волинська служба зайнятості вважає тимчасово окуповану АР Крим, Донецьку та Луганську область територією єдиної України! Послуги, які пропонуються в центрах зайнятості не примусові, а добровільні! В Волинську область з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції переїхало станом на 22.09.2014 року 502 працездатних осіб. З цієї категорії громадян України, велика кількість планує повернутись на місце постійного проживання. Луцький міський центр зайнятості здійснює одну з основних функцій - інформування про можливості навчання та перенавчання! Центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, названі в статті, функціонують, про що можна ознайомитись на сайті Державної служби зайнятості. Ганьба сепаратистським настроям! Слава Україні!!!
+ до Корецька Світлана Ми Показати IP 2 Жовтня 2014 17:16
100%
!!! до Корецька Світлана Ми Показати IP 2 Жовтня 2014 19:45
Достойна відповідь на 100 %!!!!!! професіоналізму не вистачає напевно а сенсації хочеться. вибачте їм.
Анна Показати IP 2 Жовтня 2014 17:36
Але ж "сенсацію" знайшли. Хто хоче сенсацій- на Донбас - там є про що і про кого писати...
будем вдячні Показати IP 2 Жовтня 2014 17:59
Напевно мало вам роботи. Даю наводку для ВН.: в Луцьку на вул.Шевченка в одній поважній організації, яких на область тільки 6 , а люди їдуть за документами з усієї області НЕМАЄ ТУАЛЕТУ ДЛЯ ВІДВІДУВАЧІВ!!!! ось, сфотографуйте і допоможіть!!!
ВСЕ ЯСНО Показати IP 2 Жовтня 2014 18:03
то все-таки заказуха????
Ксюша Показати IP 2 Жовтня 2014 18:59
Цією статтею та журналістами має СБУ займатись. Це прямий прояв сепаратизму. КРИМ та ДОНБАС - це УКРАЇНА. Слава Україні!
Міткевич Тетяна Показати IP 2 Жовтня 2014 20:07
Шановні відвідувачі сайту! Своїми критичними відгуками не утискуйте права громадян, що переїхали з тимчасово окупованої території. Клієнтами Луцького міського центру зайнятості є не тільки пересічні лучани, а й громадяни з інших регіонів України, в тому числі переселенці з АР Криму, Донецької та Луганської областей. На сьогоднішній день за допомогою до центру зайнятості міста Луцька звернулися близько 150 переселенців, 37 з них уже працевлаштовані на підприємства міста. 18 осіб виявили бажання навчатись за професіями: бухгалтер, кухар, кравець, продавець продовольчих товарів та інші. Були і бажаючі започаткувати власну справу, які на даний момент уже зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності за сприянням служби зайнятості. Спілкуючись із громадянами, що переїхали зі сходу країни чи Криму, дізналася, що більшість із них рішуче налаштовані повернутись з часом до своїх домівок, там жити, працювати, навчатись. Тому позбавляти їх права на отримання інформації було б неправильно. Прочитати статтю можна за посиланням - http://www.dcz.gov.ua/vol/control/uk/publish/article?art_id=114293&cat_id=11190
!!! Показати IP 2 Жовтня 2014 20:16
І ще! так і пре! До відома "Волинських новин" : і на картах України, і всіх друкованих виданнях є і Крим і Луганська і Донецька області! І в Інтернеті ! і атласи доріг! мати рідна, ото Вам роботи!
Петро Показати IP 2 Жовтня 2014 20:46
Дякую ВН.Треба було на біржу йти.А тут і адреса і як приміщення виглядає.Молодці.Сервіс.Їм треба вам за рекламу ще приплатити.
Тетяна Показати IP 3 Жовтня 2014 09:35
Світлана Корецька респект і уважуха !!
Мойша до Ізя Показати IP 4 Жовтня 2014 13:20
мабуть десь тобі начальство дало добре по "п#здаку" за твою "високопрофесійну" роботу, якщо так імбіцильно написав про службу та згадав прізвище керівника! дивись, від смітника ні батько, ні брат, ні сестра не спасуть, а ручки та ножки зламати можна, та ще й смердіти потім на весь район! Люмпен одним словом (відкрий словник та почитай значення). А журналістам треба уважніше знаходити "сенсації" та добирати слова!
Патріот Показати IP 5 Жовтня 2014 01:49
ну прочитав статтю. все правильно написано. повна некомпетентність, пофігізм і бардак у центрі зайнятості. незнаю хто таке корецька, напевно чинуша якась, але схоже що підлеглі вилизали їй добре. нічого скоро все стане на свої місця. єдине того хто займається роботою з пресою у цій службі треба гнати в три шиї за те, що навіть матеріал до і після публікації не читають. що дивуватись коли всіх на роботу приймають за хабарі. професіоналу на таку роботу попасти ніяк нереально. час змін прийде як би не тримались за свої крісла ці потвори бюрократизму і кругової поруки.а журналісти молодці. без них ми не взнали б який безлад у державній службі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus