USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Луцький водій-розбишака пояснив, чому розмахував битою

11 Травня 2016 15:55
У мережі відшукали неповнолітнього розбишаку-водія, який спричинив аварійну ситуацію в Луцьку, нецензурно висловлювався, розмахував битою. ВІДЕО.

Хлопець вибачився за некоректну поведінку, а також зазначив, що люди, які знімали його на відео, теж вчиняли неправомірні дії.

Нагадаємо, групі Наш Луцьк LIFE Вконтакте вдалося відшувати профіль хлопця. Звати його Влад Фіщук. Ділове видання Волині "Конкурент" звернулося до хлопця за коментарем та опублікувало його:

"З вищепрочитаного на свій захист можу сказати, що ніяких різких розворотів ніхто не виконував, і, тим паче, аварійно-небезпечна ситуація не створювалась! Це все сфальсифіковано. Відносно алкогольного сп’яніння, можу сказати лише те, що з дитинства картавлю, і через це може скластись враження невиразної мови! Битою я шкоди нікому не завдав і не намагався, я хотів лише залякати, оскільки вони погрожували мені і знімали на відео, а також при цьому намагалися мені завдати шкоди.

Вибачаюся, якщо повів себе не дуже коректно, але із боку цих людей також були неправомірні дії", – каже Влад.

Інформаційне агентство Волинські Новини застерігає, що водіння в нетверезому стані може призвести до трагедії.

Нагадаємо, у квітні цього року на Ковельщині п'яний водій збив дитину, у березні в Ковелі п'яний водій «VOLKSWAGEN» насмерть збив жінку.

23 лютого в Луцьку автомобіль «BMW-X5» під керуванням п'яного водія збив насмерть велосипедиста.

У грудні 2015 року лучанин на Ауді збив насмерть лучанина Михайла Гапича і навіть після того їздив містом у стані алкогольного сп’яніння з пивом у руці.

У жовтні 2015 року на Любешівщині п’яний водій насмерть збив двох дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
фіщ-ук Показати IP 11 Травня 2016 16:01
а взагалі я білий і пушистий і бита в мене замість ручки...
лучанин Показати IP 11 Травня 2016 16:30
Якщо цей херой-шмаркач у такому вигляді скоїть злочин, то на зоні він не картавити буде. а кукурікати
Вова Показати IP 11 Травня 2016 16:37
Щеня.
ангст Показати IP 11 Травня 2016 16:39
коментар було видалено
Іван Показати IP 11 Травня 2016 16:53
Поліцейским демократизатором перехрещуємо навпіл спину ,а за другим разом д*пу і цей шмаркач стає шовковим і перестає картавити. А якщо є ще справжній батько, шо має чорний пояс не по карате, а по ср*ці - прививка від дурі майже гарантована. Біотату на д*пі гумовою палкою періодично поновлювати !
123 Показати IP 11 Травня 2016 16:56
судячи з відео, щось не чутно щоби воно картавило
Ух ти Показати IP 11 Травня 2016 16:57
"я хотів лише залякати" та "також були неправомірні дії" багато про що говорить. Тобто людина визнала свої неправомірні дії і бажає понести за це покарання. Молодець! Попросимо правоохоронні органи задовільнити в повній мірі бажання юнака.
Іван Показати IP 11 Травня 2016 17:04
Поліцейским демократизатором перехрещуємо навпіл спину ,а за другим разом д*пу і цей шмаркач стає шовковим і перестає картавити. А якщо є ще справжній батько, шо має чорний пояс не по карате, а по с*ці - прививка від дурі майже гарантована. Біотату на д*пі гумовою палкою періодично поновлювати !
ттт Показати IP 11 Травня 2016 17:04
коментар було видалено
Лучанець Показати IP 11 Травня 2016 17:28
коментар було видалено
водій Показати IP 11 Травня 2016 21:22
Картавий алкаш))))
Гарік Показати IP 11 Травня 2016 21:27
Безтолкове, молоде теля. Якщо батько не дасть ради то попаде на нормальних хлопців і цією бітою йому зломають не тільки здоров'я. А машину треба забрати поки тверезим коньни не зносить.
alex Показати IP 12 Травня 2016 10:06
Для сильнорозумного що з битою розмахував- поясньюю до холодної зброї відноситься бита. Тому інкримінувати потрібно відносно відео як порушення громадського стану та погроза життью та здоровю громадянам холодною зброєю . Карається законом у вигляді штрафу та 2 проки .Чому маючи відео наша роліція невідкриває криміналлного провадження . Адже маючи 16 років це чмо мусит відповідати по закону . Якщо не дасть результату дане відео потрібно його оприлюднити на рівні України та зробити все по усукненю цього чмошника .Тому що іншого слова як ЧМО я неможу кваліфікувати дане чудо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus