USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Луцький замок зняли для промокліпу «Моя вражаюча Україна»

18 Січня 2016 14:59
Луцький замок з висоти пташиного польоту зняли для відео у промокліпі України. Ролик опублікував користувач «Styles Studio».

"Моя країна – це нескінченні простори прекрасних лісів, полів і долин. Моя країна - це тисячі світових досягнень архітектури, мистецтва та спорту. Моя країна - це волелюбні, скромні і терплячі люди, які шанують і продовжують вікові традиції. Моя країна - це будинок для безлічі різних національностей, і я радий, що ця земля об’єднала нас з вами. Моя країна, не дивлячись ні на що, простягається від берегів Криму через схід і на захід, і мої діти будуть знати це. Моя країна - це не просто місце на карті – це дух, зігріваючий навіть за тисячі кілометрів від дому. Моя країна в кожному з нас не залежно від поглядів і, якщо ти читаєш зараз ці рядки, знай, моя країна це ти і я, моя країна – Україна!", - йдеться у підписі до відео.

У проморолику показали красу та велич українських міст, людей, якими ми можемо пишатися.

Автори відео "My Awesome Ukraine" (Моя вражаюча Україна) – учасники україно-польської команди «Styles Studio».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus