USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мігранти пересилають в Україну мільярди євро, - глава МЗС Польщі

5 Вересня 2017 14:26
Сотні тисяч українських мігрантів пересилають в Україну від 3 до 5 млрд євро.

Про це заявив глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський, відповідаючи на закид про відмову Польщі приймати біженців у рамках квот ЄС, 4 вересня, інформує «Польське радіо».

За словами Ващиковського, торік Польща видала українцям понад 1,2 млн віз. А у першому півріччі 2017-го ця кількість становила вже понад 750 тис. віз, що дозволяють проживати та працювати у Польщі.

«Понад мільйон українців живе, працює, заробляє, прирощує свій дохід, який відправляє в Україну. За підрахунками фінансових установ, від 3 до 5 мільярдів євро переводять в Україну родинам, бізнесу», - перерахував глава міністерства закордонних справ Польщі.

У неділю кандидат від Соціал-демократичної партії Німеччини у канцлери Мартін Шульц під час дебатів звинуватив Польщу та Угорщину у тому, що вони відмовляються приймати біженців у рамках квот ЄС. Німецький політик пригрозив фінансовими наслідками.

«Ми допомагаємо іммігрантам. А тому прошу пана Шульца отримати більше інформації, ознайомитися з ситуацією і не використовувати фальшиві аргументи у внутрішніх, передвиборчих дискусіях у Німеччині», - заявив Ващиковський, закликавши до «справедливого підходу» щодо цього питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова Показати IP 5 Вересня 2017 15:32
Дайте цю інформацію в дол?аний київ, це заробітчани утримують економіку України а не київляни і довбані реформи влади.
Ростов Показати IP 5 Вересня 2017 15:36
А тем временем жители дамбаса с открытыми ртами ждут гуманитарку с роССии. Зачем пахать, им же все должны, кормильцы, блин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus