USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міхалков зніме на Волині фільм про бандерівців

31 Березня 2014 13:49
Епатажний дворянин та режисер Нікіта Міхалков знову береться знімати кіно. У соціальних мережах Нікіта Сєргєєвіч повідомив: «Мы расскажем всю правду про этих бандеровцов. Всему миру!»…

При цьому цей діяч розкрив іще один секрет: зніматимуть кіно в епіцентрі подій драматичного минулого, а саме – на Волині та Львівщині. Про це повідомляє "Волинська газета".

Режисер також не став приховувати, що гроші на фільм, заснований «на реальних подіях», уже виділили із Держбюджету РФ. Як йдеться у повідомленні, «друг і брат» Путін не пошкодував на «правдиве» кіно аж 60 мільйонів доларів США!

Уже відомо: сюжет нового фільму перегукуватиметься із… попередніми серіями. «Стомлених сонцем-2» Нікіті Сєргєєвічу виявилося замало, тож новий кінопроект, що оспівує імперію (як російську, так і радянську) цей режисер і публічний апологет третього терміну Путіна – людина, яка, за її власним визнанням, все ще не відокремлює Прибалтику і Україну від Росії, зібравши в кулак чарівність радянського кінематографа, емоційно та в міру цинічно, як його кіногерой сер Генрі з фільму «Собака Баскервілів», заявив прямісінько в ефірі одного телеканалу: «Я люблю Путина и мне насрать на мнение других». А потім висловив іще красномовнішу думку про те, що Путіна Росії послав… сам Господь…

Не важко здогадатися, у якому світлі постануть українці-бандерівці у «Стомлених сонцем-3». За сюжетом колишній в’язень сталінського ГУЛАГу та радянський генерал Сєргєй Котов (у головній ролі – традиційно сам Нікіта Сєргєєвіч, – авт.) після взяття Берліна отримує несподіване призначення на пост командуючого військами НКВД у Західній Україні. Саме тут йому доводиться вогнем і мечем викорінювати «бандерівську сволоту», а в одному з епізодів Міхалков, рятуючи від «тризубівських убивць» молоденьку вчительку, навіть отримує важке поранення… Зрозуміло, що врятована навідалася до генерала в госпіталь, і в «Стомлених сонцем-3» розкручується черговий кінороман пристаркуватого генерала-режисера з молоденькою актрисою, котрий так само традиційно триває й поза межами знімального майданчика.

До речі, одну з ролей зіграє актор Лєонід Ярмольнік, який цими днями в ефірі російського ТБ сказав, що був свідком, як у Львові студента за те, що він зустрічався з росіянкою, розірвали на двох березах… Цей персонаж демонструватиме звірячий образ одного з «бандерівських людожерів», який до війни закінчив українську гімназію у Луцьку, де зараз школа №1.

Так що кіно буде зовсім не смішним.

На фото: Нікіта Міхалков у «Стомлених сонцем-2» в ролі генерала Котова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 57
вася Показати IP 31 Березня 2014 13:52
ПОВНИЙ БРЕД.....
Фекла Показати IP 31 Березня 2014 13:55
Гнати його в шию! Хай зніме фільм жахів про москалів - в інтернеті є чудова підбірка в яких умовах народжуються діти в цій горе-країні!!
Українець до Фекла Показати IP 31 Березня 2014 16:50
Боїшся правди, бо вона кривава!
Школяр до Українець Показати IP 31 Березня 2014 23:34
1 серія Сєргій Котов переодітив в нову форму УПА вішає людей по селах. Потім буде 2 серія де внук радянського генерала Сєргія Котова розстрілює Майданівців в Києві
Таня до Фекла Показати IP 4 Квітня 2014 12:36
Кто снимет о власовцах, или документальный фильм - " Жертвы Путина на пути к власти" например.
лучани Показати IP 31 Березня 2014 13:55
Ганьба російському фашисту Міхалкову. Геть з Волині.
Міхал до лучани Показати IP 31 Березня 2014 14:21
Нехай їде на Волинь, боліт для нього вистачить.
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 13:57
дибильчук в главной роли?
Луцьк до Анонім Показати IP 31 Березня 2014 14:25
з Гузьом разом
Сонячна Показати IP 31 Березня 2014 14:07
не впустим це ЧМО на Волинь!! чи він буде знімати без дозволу Міністерства культури???
ага до Сонячна Показати IP 31 Березня 2014 16:37
а в нас здається і не треба дозвіл від мін культури.
Ха-ха до Сонячна Показати IP 1 Квітня 2014 08:55
Хоч би налякати вміли :)) "Не впустим" :))) От якби ви сказали, що його звідси НЕ ВИПУСТЯТЬ... :)))))
ну і ну! Показати IP 31 Березня 2014 14:26
А він такий впевнений, що його сюди пустять? Ну-ну, може і пустять, але вже не випустять. Бандерівці ж тут, як не як ;) Чи попереду себе зелених чоловічків пустить? Хай спробує, але то вже буде друге кіно тільки з народом України в головній ролі.
Кіно Показати IP 31 Березня 2014 14:29
А масовочка вже зібрана: Шиба і шибануті з свистками, Гузь і підгузники з мегафонами, Данильчук і ПС з автоматами. Картина маслом!
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 14:35
Психлікарня відпочиває.......
лучанин Показати IP 31 Березня 2014 14:43
Міхалков, жук продуманий! Приїде на Волинь за завданням шеф-фюрера. Тут його припи....ть, а в Москву, прийде тривожний сигнал про утиски російського населення! І той введе війська. Все просто! Треба його прип...ити на Хутір-Михайлівському, щоб не доїхав.))))))
Олександр Показати IP 31 Березня 2014 14:43
"Лєонід Ярмольнік, який цими днями в ефірі російського ТБ сказав, що був свідком, як у Львові студента за те, що він зустрічався з росіянкою, розірвали на двох березах…" Шото ні то...
Андрій Показати IP 31 Березня 2014 14:52
Жарт на 1 Квітня?
my_gift Показати IP 31 Березня 2014 14:54
"Мечтать не вредно". Хто його на Волинь пустить при сучасній політичній ситуації??
Історія Показати IP 31 Березня 2014 14:55
Хто Міхалков, що знімає і кому д**у лиже це факт......А щодо бандерівців... Я виросла в містечку Колки, маю багато родичів, друзів в сусідніх селах Те що там витворяли ці "вояки" це страшний сон, моя бабця, яка сама пережила їхні навідини в гості, бачила як по Стиру пливли трупи неугодних комуністів, її рідна тітка вийшла заміж за фронтовика з Хабаровська, який лишився в нашій родині приймаком, розмовляв російською, працював у колгоспі, отримував постійні погрози, за ніч його змусили вибратись з села, інакше всіх переріжуть( це десь 53-54 рр) так він сам самотньо прожив життя у Хабаровську, боявся сюди повернутись, тітка не поїхали, догляда батьків. Ідеї їхні можна підтримувати, але аж не ті методи, якими вони їх втілювали у життя. Приїдьте на маневиччину (Колки, Розничі, Рудники, Семки, Боровичі і т.д) порозпитуйте в людей що вони думають про УПА... от вам і факти і кіно... Що правда то правда!!
Emihrantka до Історія Показати IP 31 Березня 2014 15:22
Шуганули дядечка добряче,і дядечко то до Хабаровська повернувся живим і здоровим. Ти напиши про тих бандерівців які так і не повернулись живими з Колими...
Історія до Emihrantka Показати IP 31 Березня 2014 15:34
шановний його і сім*ю так шугали, що іншого вибору не було, чи краще лишитись а на ранок проснутись в підпаленій хаті, чи щоб їхні трупи виловили зі Стиру,. він зберіг своє життя і родини- це погано? В людей розбите життя, прийде завтра до тебе Данильчук приставить дуло і скаже робити те, чи це ми революцію робим, країну піднімаєм... ти не тільки речі спакуєш, я й в ноги йому вклонишся і покажеш де гроші лежать...... За що вони попали туди, багато "робін-гуди" смертей на своїх руках неповинних людей мають, ВАРВАРИ вони і все!
Emihrantka до Історія Показати IP 31 Березня 2014 15:53
У мого діда рідну сестру бандрівці укинули до криниці,бо стала головою сільради ,а дід усе життя совєтам кляв за бардак який усюди розвели,поки я ходила в школу думала: Чого мій дід такий дурний і не вдячний совєтам ? Виросла побчила біше світу ,набралась розуму і подумала ,а я б на місті діда в ті часи...і сільраду підірвала !!!!
алла до Історія Показати IP 31 Березня 2014 20:40
сестру моєї бабусі теж втопили в 45му за те , шо моя бабця одружилась на російському офіцері
історія до алла Показати IP 31 Березня 2014 21:55
Покалічених долей, забраних життів сотні по наших селах........ Просто наші можновладці з них героїв роблять, а хай попитають простих людей там де вони "геройствували", що вони скажуть..... мало їх пересадили у свій час!!!
Андрій до Історія Показати IP 3 Квітня 2014 20:37
А мого прадіда-бандерівця НКВДисти на Великдень підкараулили прямо біля дому, бо той хотів прийти хоч переодягнутись, та й розстріляли і залишили при дорозі мертового, заборонили хоронити - щоб всі бачили. Поки ворони очі не виклювали та собаки не подерли, то так і лежав. Прадідову сестру, яка хотіла поховати, в Сибір відправили "за пособнічєтство бандеровцам". Ще в нас бандерівці цілу сім'ю вчителів-комуністів врятували від червоних, ті теж хотіли їх вислати, бо вчителі дітей упівців навчали. І я теж вирос на Волині, Володимир-Волинський район, і мало хто проти бандерівців щось може сказати погане...
Перехожий до Історія Показати IP 4 Квітня 2014 15:59
"...пливли трупи неугодних комуністів..." - тобто, трупи окупантів та їхніх посіпак. Що ж тут поганого? Як би пливли трупи нацистів Ви б так не переживали?
Emihrantka Показати IP 31 Березня 2014 15:30
Задумав би подібний фільм зняти український режисер на території Росії,наприклад про Власівців.Відразу б отримав заборону на в'їзд .Так хто ж вам всім винен,шо на вас всі кому не лінь воду як возили так і будуть возити.Виховання занадто правильне кацапи всім привили:б'ють по лівій щоці-піставляйте праву ! Кацапи ж живуть самі за принципом :б'ють по лівій щоці ,вони у відповідь-б'ють чоботом по правій щоці і через то дююююже далеко уперід зайшли !!!!
Мило & Шнурок Показати IP 31 Березня 2014 15:36
А той Міхалков і так ясно своєю смертю не помре! Зганьбив честь свого батька-вірного сталінського поета.
ага Показати IP 31 Березня 2014 16:36
таке робиться, а йому дозволили знімати в НАС своє кіно, яке буде 100% неправдивим? Ми цього не дозволимо! Хай краще і не сунеться сюди зі своєю апаратурою!
мас-медіа Показати IP 31 Березня 2014 17:15
Люди, досить репетувати! Хіба ж ви не бачите на фото жовту качку? Знаєте, що таке "качка" на 1 квітня?
Лучанин до мас-медіа Показати IP 31 Березня 2014 17:37
Сьогодні 31 березня
Бандурівець Показати IP 31 Березня 2014 17:25
Хай приїде, з'їсти його разом з Ярмольником буде кому в лісах Волині, а може в Правий Сектор завербують!
Ігор до Бандурівець Показати IP 3 Квітня 2014 23:09
Коли взнає реальну правду, а не ту, що еНКаВеДісти розповсюджували - сам в бандерівці проситися буде! ;-)
Міхалкофф Показати IP 31 Березня 2014 17:29
Здравствуйтє, таваріщі бЕндєравци! Скора я прієду вас снімать!
!!! Показати IP 31 Березня 2014 18:46
Люди! Ви збудилися на першоквітневий жарт. Не ламайте списи через "качку". Панове жуоналісти, помічайте дурні жарти. Чи ви теж на них "купилися?"
відповідь до !!! Показати IP 1 Квітня 2014 10:08
Так жарт і був помічений жовтою качкою. Журналісти на таке "не ведуться".
Оля Показати IP 31 Березня 2014 21:08
Ганьба йому......треба мати повагу до інших незважаючи на все...хоча якщо чесно справді змахує на жарт.....
Жах! Показати IP 31 Березня 2014 21:35
Як мало треба, щоб викликати в людей істерію! І ніхто не реагує на жовту качку - символ брехні! То ж плюйтеся і кричіть далі...
Вадим Показати IP 1 Квітня 2014 13:04
Насправді це дуже добре, що буде відзнято такий фільм. Думаю варто навіть надати горе-режисеру матеріали про бандерівців, усі, які попросять. Брехні стало уже так багато, що думаю саме цей фільм повинен стати апогеєм злочинного устрою російської інформаційної політики. Чим більше вони брешуть і топчуться на одному місці, тим більше розвиваємося і консолідуємося ми. Завдяки Росії я ще більше почав любити Україну, почав більше читати та усвідомив себе частиною цивілізованого світу. Ласкаво просимо в Україну, навіть таким п..дарасам як Міхалков. Динозаври тому і вимерли, що не розвивались, скоро і москаль помре. Москаль в моєму розумінні то поганий росіянин
Волиняка до Вадим Показати IP 1 Квітня 2014 16:33
ХАЙ ПРИЇЖДЖАЄ-хліба не обіцяю, а ружжо сіллю заряджу!
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 13:59
Банднровци су,, и!
Илья Макаров Показати IP 1 Квітня 2014 21:49
я не артист -но хотелось бы принять участвие в процессе съемки фильма ...на стороне Украинских националистов ..
Олег Показати IP 1 Квітня 2014 23:45
Шановні іисторики, кінокритики, шанувальники і співчувальники. Скажіть будьласка а що робити з моїми дідами і бабусями і сотні тисяч сімей котрих вельми шановна совєцька влада і шановний старший брат вигна в 24 години з рідної хати з рідних земель на котрих спокін віку проживали їх предки.Що робити з замордованими в совєцькім концтаборі Явожному людей, що робити з сотні тисячами замордованими на Колимі тільки зате що вони хотіли жити вільно, або говорили нетак як старший брат. А ви говорите про дядька про тітку! Спочатку виясніть причину таких дій, атоді висловлюйте думку. Хочете знати більше четайте історію правдиву. ане ту якеу подає старший брат. З повагою Українець - лемко.
Горохівець Показати IP 2 Квітня 2014 17:06
Завжди правильно писати не Михалков, а "пресловутый Михалков". Треба бути зовсым без смаку, щоб дивитись "твори" цього нервово хворого.
Олег Показати IP 3 Квітня 2014 08:58
Запретить снимать!!! Однозначно!!!
Бродяга Показати IP 3 Квітня 2014 15:01
Мій дід ще живий і прийде поможе йому зняти фільм про нього ж самого. Шкода тіко москалі не зможуть пластиковими автоматами відстрілюватись - в мого діда справжній буде німецький.
Ігор Показати IP 3 Квітня 2014 20:33
Якщо він буде знімати дійсно ПРАВДИВЕ кіно... то думаю путіну воно зовсім не сподобається...
бендеривци Показати IP 3 Квітня 2014 20:59
Никита не шали, ты будешь переодеваться в форму упа и ходить по селам грабить и насиловать?
Олександр Показати IP 4 Квітня 2014 00:04
Не можна цього путлєровського холуя пускати на Україну. А якщо до Волині добереться - там йому й натовкти. Сподіваюсь, наш уряд не дасть цій курві право знімати на території нашої держави. Та якщо сунеться - гаплик йому.
Олександр Показати IP 4 Квітня 2014 00:26
Нехай ще бортко підключають)
Олена Показати IP 4 Квітня 2014 14:54
Ну, думаю, можна ж йому не дати знімати в нас своє кіно. Нехай приїде, а там як пощастить - чи борщем нагодують, чи копняка дадуть, - і назад, до рашки.
Марія Показати IP 5 Квітня 2014 11:32
І не боїться ж у самісіньке бандерівське логово іхати, ти диви, яка смілива людина...
Слон Показати IP 5 Квітня 2014 23:53
Ребята вы не устали от этого "дерьма " и грязи -успокойтесь ВСЕ!!!!! Хватит "с*ать " друг -другу в карман мы братские народы наша сила и будущие в единстве!!!! Вы еще не поняли!!!
Фреді Крюгер відпочи Показати IP 6 Липня 2014 15:37
А знаєте чому путлер так любить Міхалкова ? Бо як цілує - вуса дупу лоскочуть до сміху.От садомазофака москальська !
Голота Показати IP 16 Липня 2014 12:42
Хто його допустить цього "режисера" на Землю Волинську?
кіноглядач Показати IP 25 Серпня 2014 11:57
міхалков - режисер? Не смішіть! Всі його "фільми" збиткові і тримається такий невдаха лише завдяки цілуванню дупи путлера і підтримці його шихофринічних ідей, за що і отримує регулярні державні гроші на свої так звані "кіношедеври". Не вірите: http://fuza.ru/celebs/15038-samye-ubytochnye-filmy-rossiyskogo-kinematografa.html Хто його знає за кордоном? Та практично ніхто. А останнім часом взагалі почали забувати, що такий навіть існує. От і намагається таке непотрібство піаритись. Переконаний, що лизне де треба і путлер навіть грошики виділить на реалізацію його придуманої з бодуна маячні. До речі, те ж саме можна сказати і про так хваного "акторішку" охлобистіна, який засвітився завдяки "Інтернам", а далі нікому не цікавий. А тому і істерять такі невдахи про "руцький мір", бо нікому крім ватників більше не потрібні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus