USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На поліклініки міста виділяють 10 копійок в день?

8 Квітня 2014 13:45
З проханням не нагнітати ситуацію щодо роботи луцьких медустанов звернувся перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук до представників ЗМІ.

Про це стало відомо під час оперативної наради у стінах мерії сьогодні, 8 квітня.

«Долар зріс. Як наслідок, жодна із фірм, які раніше постачали медикаменти до медичних закладів, відтепер цього цього робити не хочуть. Тож, ситуація у поліклініках дуже складна. Але не варто панікувати. Ми не можемо опуститися нижче того рівня, якого ми досягнули», -зауважив посадовець.

Також, зі слів віце-мера, для відвідувачів поліклінік ще зовсім недавно з міського бюджету виділяли 45 копійок у день. Тепер, у зв’язку із зростанням курсу долара, ця сума ледве сягає 10 копійок.

«Що таке 10 копійок? Тепер на ці гроші не купиш і сірників. Люди повинні знати , що ситуація не катастрофічна, але складна. І про це мають говорити медики. Єдине, що ми можемо покращити – так це відношення до людей. От це вже залежить від нас», - зітхнув Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зверніть увагу Показати IP 8 Квітня 2014 13:54
а ВОЛИНЯНИ просять ЗВЕРНУТИ УВАГУ на наші ліси!!! Колісника вже нема!!! давно нема!!! ВСЕ!!! А красти почали у десятки разів БІЛЬШЕ!!!!!!!! ЗАЛІЗНИЧНИМИ ВАГОНАМИ!!! Хто зараз виконує обов"язки??? Як прізвище цього злодюги??? Шановний пане новий ПРОКУРОР!!!! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!!
небайдужий до зверніть увагу Показати IP 8 Квітня 2014 15:30
Шеремета. ще той лизун та волоцюга
11 Показати IP 8 Квітня 2014 15:11
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus