USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пожежа на Волині: родина із семи чоловік лишилась без житла

22 Листопада 2014 08:00
На Волині під час пожежі повністю згорів приватний будинок. На щастя, загиблих у вогні немає. Однак без даху над головою залишились батьки, які виховують п’ятьох малолітніх дітей/

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо із власних джерел.

Зі слів очевидців, трагедія трапилась 18 листопада цього року. Так, біда не оминула одну із приватних осель у селі Карпилівка Ківерцівського району. Внаслідок пожежі згорів будинок молодої сім'ї. Батьки та п'ятеро малолітніх дітей не постраждали, але залишилися без даху над головою.

Як розповів власник будинку, 36-річний Анатолій, який працює кочегаром у шкільній котельні, усе почалось раптово.


«Я разом із дружиною перебував на кухні, чаювали. Діточки гралися поруч. Почули удар, після чого не стало світла. Коли я вибіг, аби дізнатися, що ж трапилось, побачив полум’я у котельні. Першою чергою, рятували найцінніше – дітей. Після того, як кровиночок віднесли до сусідів, почали забирати документи. Однак, на жаль, мій паспорт та паспорт дружини винести не встигли», - розповідає волинянин.

З його слів, будинок згорів до тла за півтори години. Наразі багатодітна родина проживає у хатині батька Анатолія. За браком місця двох старших дітей віддали тестю.

Про подробиці трагедії Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла начальник відділу інформацій та комунікацій з громадськістю центру забезпечення діяльності, майор служби цивільного захисту Ірина Варварук. Вона наголосила, що протягом години рятувальники намагались загасити загорання:

«О 17:40 на лінію рятувальної служби «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку. Уже о 17:50, через 10 хвилин, перша спеціалізована машина прибула на місце надзвичайної події. Поширення вогню вдалось зупинити о 18:20, однак повністю пожежу ліквідували лише о 19 годині», - кажуть у прес-службі ДСНС.
Внаслідок інциденту цегляний, критий шифером будинок, практично згорів повністю. «Червоний півень» знищив дах, перекриття, речі домашнього вжитку та суттєво пошкодив стіни.
Пожежники кажуть, що, ймовірно, усе сталось через несправність пічного опалення. Однак, над остаточною версією виникнення пожежі працюють експерти.

Відкритим залишається лише одне питання: як жити далі молоді багатодітній родині, яка залишилась без документів та без даху над головою.
Утім, батьки п’ятьох дітей щиро вірять у те, що наодинці із бідою їх не покинуть, адже таке нещастя може трапитися з кожним. Тож, усі чуйні серцем та небайдужі можуть допомогти молодій сім’ї «стати на ноги» і знову звести тепле й затишне гніздечко для своїх малят.

Номер картки: 4149 4978 2336 6697 Тарасюк Анатолій Олександрович

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій 2 Показати IP 23 Листопада 2014 21:39
Хотілось би порадити для журналістів цієї газети слідкувати як дружно в нашому селі допомагають відбудовувати цю хату. З господинею цієї хати ми були сусідами , та вона була моєю однокласницею. Дуже хороша сім'я.
Журналіст до Анатолій 2 Показати IP 28 Листопада 2014 13:14
Обов*язково)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus