USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині офіс підприємця закидали коктейлями Молотова

12 Липня 2014 14:15
Невідомі закидали коктейлями Молотова офіс підприємця з міста Ківерці Анатолія Соколовського, який займається виготовленням газоблоків. Це трапилося близько 3 години ночі 11 липня. Про це повідомляє «Вголос».

Зі слів місцевих мешканців, це можливо попередження підприємцю з боку працівників, яким він не виплачував зарплату. Люди кажуть, що умови праці на підприємстві - далекі від ідеальних. Окрім проблем з невиплатою зарплат, на підприємстві стався нещасний випадок, коли робітнику затягнуло ногу в металообробні вальця і зірвало скальп.

Декілька пляшок спалахнули, але суттєвої шкоди спорудам зловмисники не завдали. О 9 ранку, 12 липня, на місце події прибув наряд міліції, який виявив поруч з підприємством ще кілька пляшок із займистою сумішшю.

Зазначимо, що Анатолій Соколовський в попередньому скликанні був депутатом Ківерцівської міськради від партії «Сильна Україна» Сергія Тігіпка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 12 Липня 2014 14:18
"коли робітнику затягнуло ногу в металообробні вальця і зірвало скальп."- голова растет не из ноги у всех, кроме журналистов...
анатом до Анонім Показати IP 12 Липня 2014 15:32
У засланих "ана растьот із ж...пи"
дідо Показати IP 12 Липня 2014 15:24
Ледацюги та алкашня мстить .
Сократ Показати IP 12 Липня 2014 21:53
Заробітну плату потрібно платити вчасно а не заробляти на цих грошах ще відсоткі. І ніхто тебе не зачепить і спати будеш спокійно!
Анонім Показати IP 13 Липня 2014 05:13
Пора робити люстрацію серед журналістів, першим ділом заставити писати диктант, потім твір на вільну тему.
цікавий Показати IP 13 Липня 2014 07:07
Це синок Соколовської з міської ради так "платить" людям?
Микола Показати IP 13 Липня 2014 12:21
Працюю на даному підприємстві 8 років і відверто заявляю що це ВІДВЕРТИЙ НАКЛЕП з подачі сусіда даного підприємства, такого собі, - Пушкіна Анатолія, до речі як раз в якого і були суттєві проблеми з виплатою зарплат своїм працівникам. На підприємстві Соколовського А.С. за весь час моєї праці, я не бачив жодного факту затримка тим паче не виплати зарплати. Соколовський Анатолій в міській раді був, якщо не помиляюсь, у блоці Кличка - це легко перевірити. Факт травмування працівника на підприємстві був, але це було 6 РОКІВ НАЗД, при тому що в травмуванні була вина самого працівника, але не зважаючи на це йому було відшкодовано всі компенсації і лікування. Особисто можу підвередити все описане мною. Просто хотілося б побачити того «ківерчанина» зі слів якого це було написано. Хоча я, як всі хто був на місці подій того дня знають людину яка спровокувала написання цієї статті і перекрутила факти. Можу підвередити все описане мною не тільки я а й люди які крім мене працюють або працювали на підприємстві. Якщо дійсно є питання пишіть [email protected] P.S. Я вже писав цей коментар на дану новину на Волинь Пост. Але тепер «Вголос» надрукувало спростування. Ось посилання http://vgolos.com.ua/news/kivertsivskyy_pidpryiemets_pidozryuie_shcho_do_kydannya_kokteyliv_molotova_v_yogo_ofis_prychetnyy_konkurent_151005.html Для «цікавого» - Соколоський Анатолій НЕ МАЄ ніякого відношення до Лариси Соколовської с міськради м. Луцька. Це просто однофамільці.
iid Показати IP 13 Липня 2014 18:41
А може то дівчата з сайту знайомств мстять? яким лапшу з вух надоїло знімати,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus