USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині мотоцикліст смертельно травмував школярку

22 Квітня 2014 18:25
Трагедія трапилася в Горохівському районі Волині, повідомили у прес-службі волинської міліції.

У неділю близько третьої години ночі в селі Новосілки Горохівського району зареєстрували ДТП за участю неповнолітної. 29-річний водій, керуючи мотоциклом «Ліфан ЛФ-150», рухався сільською дорогою. Згідно з попередніми даними, він не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого скоїв наїзд на місцеву жительку.

Внаслідок автопригоди дівчина від отриманих травм померла на місці автопригоди.

В цілому, на території Волинської області лише за минулу добу за грубі порушення Правил дорожнього руху притягнули до адміністративної відповідальності чотирьох скутеристів. Варто відзначити, що вікова категорія порушників становить від 16-ти до 60-ти років. Як приклад, юнак керував скутером без посвідчення водія відповідної категорії та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На усіх водіїв склали адміністративні матеріали:

– за частиною 1 статті 130 – керування в стані алкогольного сп’яніння (тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв від 3400-5950 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб) – два випадки.

– за частиною 6 статті 121– керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака (тягне за собою накладення штрафу від 170 до 255 гривень).

– за частиною 5 статті 121 – порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами (тягне за собою накладення штрафу від 51 до 85 гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
no name Показати IP 15 Вересня 2015 14:16
Школярка! 03 година НОЧІ????? Що школярка робила на вулиці о 03 годині ночі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus