USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині оголосили підозру банді, яка поставляла наркотики у колонію

30 Березня 2017 15:34
На Волині оголошено про підозру членам організованої злочинної групи, які налагодили схему постачання наркотиків у виправну колонію, інформують у прес-службі прокуратури області.

Вирішивши налагодити постачання у Маневицьку виправну колонію № 42 наркотичних засобів, 29-річний волинянин, який відбуває покарання у цій установі, залучив до співпраці двох неодноразово судимих громадян: 42-річного мешканця міста Калуша Івано-Франківської області та 38-річного маневиччанина.

Найстарший член групи незаконно купував на Івано-Франківщині пігулки "Субутекс", що містять у своєму складі наркотичний засіб – бупренорфін, та надсилав їх кур’єрською службою до смт. Маневичі.

Там інший член групи забирав вантаж та різними способами доправляв його у колонію або збував охочим купити наркотик "на свободі".

Збут же пігулок, а іноді – й інших наркотичних засобів (канабісу) – засудженим забезпечував безпосередньо організатор незаконного промислу.

Група займалася своєю діяльністю із серпня 2016 року, проте дуже швидко потрапила в поле зору правоохоронців.

26 січня 2017 року діяльність групи припинено й під час затримання учасників вилучено 16 пігулок "Субутексу".

Наразі усіх членів ОЗГ підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фигвам Показати IP 30 Березня 2017 18:12
Что значит "оголошено про підозру бандi"? Банда или нет? Поставляла или нет? Наркотики или конфеты? А то то ли беременны, то ли наоборот... Все покрыто мраком и таинственностью.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus