USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині п'яний водій Peugeot пропонував патрульним $50 хабара

15 Квітня 2020 12:17
Учора, близько 16-ї години дня, на стаціонарному посту патрульної поліції, що знаходиться на автомобільній дорозі М-07, було зупинено водія ВАЗ за порушення правил дорожнього руху: той не був пристебнутий паском безпеки та перевозив 5-річного сина без спеціальних засобів, йдеться на сторінці волинських патрульних.

Пояснивши суть порушення, патрульні почали оформляти на нього адміністративні матеріали. Однак чоловік з цим не погоджувався, просив «нічого не писати за винагороду». Врешті, поклав неправомірну вигоду у розмірі 300 гривень за непритягнення його до відповідальності. Після такого вчинку громадянина затримали і на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Також неправомірну вигоду пропонував патрульним на цьому ж посту сьогодні вранці водій Peugeot. З самого початку, керуючи автомобілем, чоловік не виконав вимогу дорожнього знаку «проїзд без зупинки заборонено». Зупинивши порушника, інспектори виявили в нього ознаки сп’яніння, при цьому, останній не мав при собі відповідних документів для керування транспортним засобом.

Аби уникнути відповідальності, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 50 доларів, поклавши їх на стіл в приміщенні стаціонарного поста. Після цього прибула слідчо-оперативна група.

Обом чоловікам, які пропонували неправомірну вигоду, загрожує кримінальна відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
?,?,!. Показати IP 15 Квітня 2020 15:10
50$? Він з якої планети? Йому ще треба впаяти статтю за знущання над представниками влади.
Анонім Показати IP 17 Квітня 2020 11:01
А чого не притягують до кримінальної відповідальності поліцію, яка бере хабар, навіть говорить водіям прямим текстом про це

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus