USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині розбійники в масках побили й пограбували водія у власному авто

10 Січня 2014 12:16
Правоохоронці Нововолинського міського відділу УМВС України за скоєння розбійного нападу із застосуванням зброї затримали трьох громадян у масках, повідомили у прес-службі волинської міліції.

До чергової частини міського відділу зателефонувала 30-річна місцева жителька і повідомила, що поблизу місцевого кафе, де вона працює, невідомі б’ють чоловіка.

На місце відразу вирушила слідчо-оперативна група, група швидкого реагування, наряд ДСО та ДАІ. Завдяки оперативним діям правоохоронців, зловмисників оперативно затримали.

Як з’ясувалося згодом, троє молодиків у масках – 1982, 1990 та 1991 р.н., застосовуючи насильство та пістолет напали на 50-річного місцевого жителя. Розбивши скло автівки постраждалого, зловмисники намагалися заволодіти його грошима.

Слід відзначити, що двоє із затриманих у минулому вже мали проблеми із законом та притягувалися до кримінальної відповідальності.

З місця пригоди вилучили пістолет та два ножі. Речові докази направили на дослідження у НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника міського відділу Вячеслав Мартинюк. – Усі троє підозрюваних наразі затримані, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
майданівцям Показати IP 10 Січня 2014 15:23
Бидло на гілляку!!!!!!!!! Майданівці, приєднуєтеся?"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus