USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині легковик в'їхав у натовп людей

30 Серпня 2016 15:18
Легковик «Volkswagen Рassat B-3» в’їхав у натовп людей. ДТП трапилася учора, 29 серпня, на вулиці Незалежності в селі Смідин Старовижівського району. Троє пішоходів отримали тілесні ушкодження, двоє із них у лікарні. За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Автопригода трапилася близько першої години ночі. 21-річна мешканка району, керуючи автомобілем «Volkswagen РassatB-3», в’їхала у натовп людей, які рухалися у попутному напрямку.

Правоохоронці з’ясували, що жінка керувала транспортним засобом без посвідчення водія, відповідно не маючи належних водійських навичок.

Внаслідок автопригоди троє місцевих мешканців отримали тілесні ушкодження. 21-річну та 26-річну постраждалих госпіталізували в Старовижівську центральну районну лікарню. У них, зокрема, медики діагностували закриту черепно-мозгову травму та струс головного мозку.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 30 Серпня 2016 15:32
Пассат В 4
ага Показати IP 30 Серпня 2016 18:25
п"яна полішучка вирішила що вона крута ...
не без греха Показати IP 2 Вересня 2016 19:44
опять на польских..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus