USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині вбили неповнолітнього хлопця

20 Березня 2014 12:32
Близько 7-ї години ранку до чергової частини Володимир-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на кладовищі він виявив тіло хлопця, повідомили у прес-службі волинської міліції.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група, керівництво міськвідділу та обласного управління міліції.

Працівники міліції оперативно встановили особу постраждалого. Ним виявився 17-річний місцевий житель, студент-першокурсник. Причиною смерті юнака стали чисельні колото-різані рани на тілі.

– Під час оперативно-розшукових заходів працівники міліції протягом кількох годин встановили особу вбивці. Це 19-річний місцевий житель, студент коледжу, – розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк. – Слідчим відділенням Володимир-Волинського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Триває досудове розслідування, в ході якого правоохоронці з’ясують усі обставини і мотиви вбивства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus