USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині збільшать виробництво твердопаливних котлів

29 Грудня 2014 15:26
Збільшити обсяги виробництва котлів на твердому паливі хочуть в облдержадміністрації.

Про це під час наради в голови облдержадміністрації 29 грудня повідомив радник голови ОДА Сергій Кошарук.

Він розповів, що запланована нарада із представниками виробничих потужностей області з метою збільшення виробництва котлів на Волині. Радник зауважив, що Волинь – виграшний регіон у сфері твердого палива, проте хотілося б мати більше обладнання власного виробництва. Йдеться про налагодження виробництва твердопаливних котлів як великої, так і малої потужності, які могли б обігрівати домівки волинян.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив, що в області потрібно розробити більш широку програму енергоефективності, враховуючи запаси торфу, ліс та енергетичної лози.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА ГО ВГ Показати IP 30 Грудня 2014 00:17
ГОРЕ -ПОМІЧНИКИ КОШАРУК ТА ГУНЧИК ,ЯЖ ЗВЕРТАВСЯ ДО ВАС ДОПОМОГТИ ПІДРПИЄМЦЮ ЗАПУСТИТИ НОВИЙ ЗАВОД ПО ВИРОБНИЦТВУ ТОРФУ, ТАК У ВАС КОШТІВ НЕМА А ТІЛЬКИ ЛА ЛА ЛА ,ДЕ РЕАЛЬНА ПОМІЧ.
захожий Показати IP 30 Грудня 2014 12:23
ну чому ви писакі такі недолугі... от вчитайтесь про що ви написали. вам потрібно уважно вивчити пісеньку "на нєдєльку до второго". така публікація повинна містити і інформацію для читача : хто вже виготовляє на волині, кому запропонували, якісь контакти бо інакше це "пшик".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus