USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

На Волині визначили кращі товари та послуги

16 Червня 2009 11:58
Сьогодні, 16 червня, відбулося урочисте відзначення лауреатів та переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» – «Кращі товари та послуги Волині– 2009», – інформує репортер «Волинських Новин».
З кожним роком зростає кількість учасників заходу. Всього в Україні на конкурс якості 2009 року подано 1300 заявок. На Волині заявили про бажання брати участь у конкурсі 55 суб’єктів підприємницької діяльності, які представили для оцінювання 56 найменувань товарів, робіт, послуг. Минулого року 37 підприємців подали 38 найменувань продукції.
У номінації «Продукція» у групі «Продовольчі товари» цьогоріч було представлено 29 найменувань, у тому числі 2 найменування продуктів у додатковій номінації «Краща питна вода»; у групі «Промислові товари для населення» – 2 найменування; у групі «Товари виробничо-технічного призначення» – 11.
У номінаціях «Роботи та послуги які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах» – 15 найменувань робіт та послуг, у тому числі додаткові номінації «Послуги централізованого господарсько-питного водопостачання» –  учасник.
За підсумками конкурсу обласна конкурсна комісія визнала 39 найменувань продукції та послуг фіналістами, 8 найменувань – лауреатами та 9 учасниками конкурсу «Кращі товари Волині – 2009».
Голова ОДА Микола Романюк зазначив, що основне завдання влади – створити належні умови для розвитку бізнесу, адже це нові робочі місця та надходження до бюджету. Директор ДП «Волиньстандатрметрологія» Адам Ханзерук сказав, що участь у конкурсі – це найкраща реклама.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Червня 2009 13:16
А фото минулорічної давнини :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus