USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На зйомки нового відеокліпу Тіни Кароль пішло 30 годин і 200 ретро-магнітофонів

2 Жовтня 2009 18:45
Співачка Тіна Кароль завершила роботу над відеокліпом на свою нову пісню «Radio Baby». Режисером відео був кліпмейкер Сергій Солодкий, що працював і над попереднім кліпом співачки на хіт «Не бойся». Про це 2 жовтня інформують «Волинські Новини».
 
Зйомки кліпу проходили в Києві, сам процес зайняв близько 30 годин. У самому кліпі Тіна Кароль з\'явиться в трьох образах, практично протягом всієї пісні співачка танцює.
«У цьому відео немає конкретного сюжету, – говорить режисер кліпу Сергій Солодкий. – Тіна Кароль з\'являється в образі себе – самодостатньої, сексуальної, упевненої в собі дівчини; вона не така, як всі, вона і є «Радіо бейбі». Стилістику кліпу запропонувала сама Тіна, ідея мені дуже сподобалася, і ми втілили її в життя».
Щоб досягнути ефекту реалістичної картинки, при роботі над відео буде використано мінімум комп\'ютерної графіки. Щодо декорацій, то вони досить масштабні – велика стіна з магнітофонів, величезний магнітофонний індикатор і злітна смуга.
На підготовчі роботи пішло два місяці: для спорудження стіни знадобилося більше 200 ретро-магнітофонів кінця 70-х, початку 80-х років пише, – пише ТСН.
«Основну частину найрідкісніших екземплярів ми знайшли в Києві у колекціонера вінтажної аудіотехніки, як потім виявилось, одного з найвідоміших в світі», –  продюсер співачки Євген Огір.
А для повної атмосфери злітної смуги, до Києва з Донецька був доставлений літаковий трап 72-го року випуску, до речі, теж з приватної колекції. Саме спускаючись по ньому, Кароль і з\'явиться в кліпі.
«Наше завдання було наповнити кліп атмосферою 80-х років, завдяки певним культовим речам того часу: японські касетні магнітофони, які тоді лише з\'явилися», - говорить режисер кліпу Солодкий.
Тема 80-х років для кліпу була обрана невипадково, і обумовлена вона швидше історією самої пісні, ніж просто сюжетною задумкою. Пісня була написана близько 20-ти років тому знаменитим російським композитором Володимиром Белоусовим спеціально для Тетяни Анциферової, легендарної радянської співачки, тієї самої, яка стала Голосом Московської Олімпіади.
Автором слів виступив теж відомий поет Карен Кавалерян, але за збігом обставин пісня тоді не побачила світ, вона випереджала час.
«Radio Baby» – це не просто пісня, це історія, – каже Тіна Кароль. – У той час це була історія бунтівників, людей, які сказали щось наперекір. Зараз – це вже пісня-образ. Не дивлячись на всі кокетування, на всю свою простоту – вона із залізним характером саме завдяки своїй історії».
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus