USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Нам не пощастило», - президент ФК «Інгулець» про матч із «Волинню»

22 Серпня 2015 23:11
Президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк поділився своїми враженнями від матчу із «Волинню» в Кубку України. Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Інгулець».

«Програвати недобре. Гіркий осад залишився. Та все ж ми дали бій команді Прем’єр-Ліги України. Грали другим складом, але мали моменти. Нам не пощастило. Це футбол», - розповів Олександр Поворознюк.

Чому грали другим складом проти «Волині»?

Ми не можемо одним складом грати. Попереду складні матчі. Поставили завдання виграти другу лігу. Мали відпочити футболісти. А гравці, які не мали великої ігрової практики, запитували, чому не грають вони. То ж дали їм пограти. Чотирьох футболістів з них переведуть у команду «Інгулець-2» чи залишать нашу команду.

Після жеребкування Кубка України стало відомо, що зіграєте з «Волинню» ви мали бажання поспілкуватися з Віталієм Кварцяним. Вдалося з ним поспілкуватися?

Так. Приємно було спілкуватися з ним. Говорили про життя, футбол. Я показав йому інфраструктуру ФК «Інгулець». Він подякував мені за такий стрімкий розвиток футболу на Кіровоградщині.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що за матч з луцькою «Волинню» кіровоградській команді обіцяли чотирикратні преміальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus