USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Навіщо Ольга Фреймут приїздила на Волинь

11 Грудня 2014 15:45
На початку листопада на Ковельщині з інспекцією закладів громадського харчування побувала знана тележурналістка, ведуча багатьох передач на провідних українських телеканалах, в тому числі на каналі «1+1» (передача «Інспектор Фреймут»), Ольга Фреймут, - інформує ПроКовель.

Інспектор із Києва відвідала літературно-меморіальний музей-садибу Лесі Українки в Колодяжному, де її привітно зустріли провідні фахівці музею, розповіли про життя і творчість видатної нашої землячки, показали, де Леся і її родина мешкали.

Однак Ольга Фреймут мала ще й іншу місію поїздки на Волинь. Вона хотіла подивитися чим же і як харчують людей в одному з придорожніх закладів громадського харчування цього відомого поліського населеного пункту.

Доброзичливі селяни розповіли гості про кафе, яке знаходиться при виїзді з Колодяжного по трасі Луцьк-Ковель, повідали, що тут досить смачно куховарять, завжди є свіжі пиріжки, якими люблять поласувати водії. Проте переконатися в тому, що все сказане людьми є правдою, Ользі, навіть після кількох спроб потрапити до середини приміщення, так і не вдалося.

Про все це і трохи більше в передачі «Інспектор Фреймут». Відео телеканалу 1+1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 16:10
На початку листопада на Ковельщині з інспекцією закладів громадського харчування побувала знана тележурналістка, НЕ ЗНАНА А З*СРАНА ..
Олесь Показати IP 11 Грудня 2014 16:54
Подія, холера!!!!!
Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 18:08
А дядя піца, ферст кафе, карамелька це теж Ковельщина?))) хто писав цю недолугу статтю?)
Анонім Показати IP 11 Грудня 2014 22:55
А чо її в соловій ВР не видно? кишка тонка нардепівську страву куштувати?
888 Показати IP 12 Грудня 2014 01:12
ШО В МУЗЕЇ РОБИЛА ЧИСТКУ ,І КОТЕЛЬНЮ ПРОВИРИЛА О БЛА ТУНІЯДЦІ, НЕМА ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ.
Анонім Показати IP 12 Грудня 2014 07:06
Гнати її в шию
Anonymous Показати IP 12 Грудня 2014 10:36
>Фреймут Пихата хв*йда з завищеним відчуттям власної величі.
Бармен Показати IP 12 Грудня 2014 14:13
Понти колотить.Під гламурну фіфу косить.Коза з пташиним мозком і культурою наглого бичари.Високо літає - болячепадати буде.
Саша Показати IP 12 Грудня 2014 15:18
Як вона вже надоїла, хай в себе на кухні інспекцію зробить коли готує, мала б совість лізти до інших!
Фреймут Показати IP 12 Грудня 2014 15:21
Я не справедливе стерво яке не має совісті і я роблю шоу на чужих емоціях і знаходжу мінуси тому що у всіх вони є!
я до фреймут Показати IP 12 Грудня 2014 20:46
А МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ,МОЛОДЕЦЬ
я до фреймут Показати IP 13 Грудня 2014 10:22
Ця ф#ойда хай відкриє щось своє і покаже як треба працювати, а так це просто язиката феська яка носить цей палець в рукавичці і всій Україні не радить. На неї уже гидко дивитись.
нина федоривна Показати IP 14 Грудня 2014 12:49
оля зараз в краини така бида нехватае коштив я ви приходите в любий ресторан за державни кошти так пафосно ведете ай ай ци кошти перерахувати воякам в який краини за рахунок ихнього життя ви живете закрийте цю програму бо ваша думка нидочого хто ии спонсоруе це негарно
Анонім Показати IP 26 Грудня 2015 12:19
А мені подобається, бо вона показує правду, якої звичайним відвідувачам цих же закладів ніколи і ніхто не покаже. Якщо заклад дійсно обслуговує велику кількість відвідувачів і має велику популярність, то цей же заклад має дбати і думати про здоров'я, навіть скажу що про життя, своїх відвідувачів. А отже в цьому закладі повинен бути повний порядок, а не гори сміття і пилу. Чому в більшості закордонних закладах громадського харчування працівники можуть підтримувати постійну чистоту, а в Україні БІЛЬШІСТЬ цих же закладів знаходяться в повному СРАЧІ (вибачте за прямоту). Я, на приклад, на Вашому місці не сиділа б на подібних сайтах і не обсирала б Олю, а, подивившись одну з її передач, задумалась би як Вас травлять у закладах в які Ви ж і ходите, а як наслідок просто перестала б ходити до таких закладів, а не сиділа б і обсирала б її за те, що вона від усієї душі піклується про Ваше здоров'я і показує, що насправді робиться в закладі. Тому я вважаю, що це дуже добре, що є такі програми і є такі люди, які за законом України мають повне право перевіряти заклади харчування, я вже не говорю про пологові будинки, бо це взагалі жах що там робиться, в той час коли там має бути все стерильне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus