USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Нові вікна, утеплений фасад та яскраві барви: як виглядає луцький ліцей №28

25 Червня 2020 17:28
Луцький ліцей №28 кардинально змінив свій вигляд. Нині школа ефектно виділяється в районі вулиці Дубнівської. Яскраві барви та вдале розміщення — ось головний рецепт пізнаваності, йдеться на сайті Луцькради.

У лютому цього року після проведеного енергоаудиту навчальних закладів міста, цю школу вирішили капітально відремонтувати. Тоді роботи й закипіли. Будівельники взялись за перший корпус та їдальню. Розпочали із заміни теплотраси та опалення. Далі — замінили 138 квадратних метрів вікон, капітально відремонтували та утеплили фасад і дах, по периметру зробили відмостку та приямки. Зараз в навчальному корпусі монтують індивідуальний тепловий пункт. Такий же поставлять і в їдальні.

«Комплекс проведених заходів створить комфорт для тих, хто тут працює та навчається, а зовнішній вигляд додасть естетичного ефекту, - ділиться враженнями від перебування в школі радник міського голови Ігор Поліщук. - Раніше взимку тут було холодно, адже недопрацьовувала система опалення. Тепер за рахунок того, що в школі встановлюють ІТП та зроблено енергоефективні заходи, будемо значно економити кошти міського бюджету».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus