USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Офсайд та банальна помилка: «Волинь-2» мінімально програла на виїзді

26 Вересня 2020 21:10
«Волинь-2» в гостях мінімально програла команді з Чернігова. Це вже друга поспіль поразка наших хлопців.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

На звітну гру через зараження частини гравців вірусом Covid-19 «Хрестоносці» вирушили з одним воротарем та трьома запасними, а керував діями підопічних один із тренерів першої команди – Володимир Гапон. Перший тайм пройшов за рівної боротьби обох команд, а суперники зрідка обмінювалися напівмоментами. Гаряче стало під кінець тайму – спочатку під удар Василя Пасічняка з меж карної зони самовіддано кинувся голкіпер господарів, а потім черга виручати настала для нашого Арсенія Коркодима, який спочатку потягнув удар зі штрафного від Дмитра Мироненка, а потім у блискучому стилі зреагував на удар головою Андрія Лакеєнка.

Справжній атакувальний потенціал обох команд глядачі «Чернігів-Арени» побачили після перерви. Спочатку потужно вистрілив здалеку Анатолій Романченко – ворота «Волині-2» врятувала хрестовина. У відповідь Богдан Кобзар спочатку пробив повз рамку головою, а потім вдало поборовся за м’яч для Дмитра Янчука – на жаль, гол капітана «Хрестоносців» у цьому матчі арбітр скасувала через офсайд.

У господарів знову пройшов потужний момент – і після удару Віталія Ментея на допомогу Коркодиму знову прийшов каркас воріт! Відповідь від волиняни не забарилася – Микола Миронюк не реалізував фактично вихід віч-на-віч з Олександром Шираєм, пробивши повз дальній кут. А на 65-й хвилині Денис Теслюк та партнери по команді колективно не заштовхали м’яч у сітку воріт суперників, змарнувавши чи не найкращу нагоду для гола «Волині-2» - на шляху «кулястого» постійно опинявся хтось із захисників або ж воротар «Чернігова»! На 70-й хвилині Ширай уже виручав після удару Вадима Лучки, а у Кобзаря не вийшло нормально добити м’яч у ворота.

Шкода, що матч з такими фантастичними гольовими можливостями вирішила банальна помилка нашого Володимира Шевчука, який необачно віддав назад голкіперу – свіжий Максим Сердюк на швидкості випередив Коркодима та покотив м’яч уже в порожні ворота – 1:0. На жаль, як слід зібратися після такого удару долі «Хрестоносці» так і не змогли. Лише на останніх хвилинах міг рятувати матч Дмитро Уманець, однак так і не пробив як слід по м’ячу після стандартного положення.

У підсумку, «Волинь-2» зазнає другої поспіль мінімальної гостьової поразки. Уже наступного туру, 3 жовтня, «Хрестоносці» у Луцьку прийматимуть «Карпати» з Галича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus