USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Оприлюднили нову версію стрілянини у Лас-Вегасі

10 Жовтня 2017 21:32
Поліція змінила свою версію подій, з яких розпочалась масова стрілянина в Лас-Вегасі 1 жовтня. Про це повідомили в поліції штату Лас-Вегас в понеділок, передає УНН.

Раніше правоохоронці повідомляли, що Стівен Паддок, 64-річний мешканець Мескіта, штат Невада, пострілом поранив охоронця готелю Мандалай-Бей Хесуса Кампоса після того, як почав смертельний залп по відвідувачах музичного Фестивалю.

Але шериф округу Кларк Джо Ломбарто повідомив в понеділок, що Паддок поцілив охоронця перед початком масової стрільби - о 9:59 вечора, за 6 хвилин до початку стрільби, - і тепер вони не знають, чому злочинець зупинив свою атаку на натовп.

Паддок, який розмістив камери безпеки за межами своєї кімнати, поранив Кампоса через двері свого номеру. Він випустив близько 200 пострілів по коридору, повідомили в поліції.

"Містер Кампос зустрівся з підозрюваним перед його стрільбою по натовпу", - заявив Ломбардо в понеділок на прес-конференції.

Співробітники поліції не знали, що охоронця готелю було поранено "поки вони не зустріли його в коридорі біля виходу з ліфта", - сказав шериф.

Зі слів шерифа, слідчі все ще не розкрили мотивацію атаки і не знайшли свідчень про існування другого стрільця. Ломбардо також зазначив, що переглянув дату, коли на думку копів, Паддок зареєструвався в Мандалай-Бей. Хоча спочатку повідомлялось, що реєстрація відбулась 28 вересня, за три дні до стрільби, тепер у поліції вважають, що це сталось 25 вересня.

Шериф також розповів, що Паддок почав сверлити стіну біля дверей свого номеру, але правоохоронці не впевнені, для чого це призначалось. Він повідомив, що слідчі знайшли деякі медикаменти, які використовував стрілець, але відмовився надати більше інформації.

Нагадаємо, масова перестрілка сталася в неділю, 1 жовтня в готелі Mandalay Bay, що у районі Лас-Вегас Стрип в Лас-Вегасі, США. Кількість жертв досягла 59 осіб, більше 500 отримали поранення, українців серед загиблих або постраждалих немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus