USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

План Путіна в Україні реалізує Порошенко, - дисидент Хмара

1 Травня 2016 14:44
Відомий український дисидент та політичний діяч Степан Хмара розповів про те, чому військову агресію Росії досі не визнали війною і про те, що в президента Петра Порошенка є чіткі домовленості із Володимиром Путіним, які він послідовно реалізує, - інформує Politic.Kiev.ua.

На думку Хмари, Порошенко ніколи не визнає агресію Росії і не розірве з нею дипломатичні стосунки.

"Він категорично не визнає агресію Росії, він категорично відмовляється розривати дипломатичні відносини з Росією. Бо визнати Росію агресором – означатиме автоматичне розірвання з нею будь-яких відносин. А співпраця з Росією – економічна, фінансова – у нас продовжується, і дуже активно. Путін надав Порошенку певну індульгенцію, задля успішного розвитку особистого бізнесу українського президента в Росії", - повідомив Хмара.

Також Хмара зазначив, що Порошенко продався Путіну і реалізує його план по захопленню України.

"Якщо проаналізувати всі кроки президента Порошенка, можна дійти висновку, що він весь час намагається виконувати плани Путіна. Він дотримується великої брехні і вперто не хоче визнати російську агресію, не хоче заявити про очевидне — що Росія воює проти України. Називаючи війну антитерористичною операцією, Порошенко, таким чином, працює на інтереси Путіна.

Адже Росія заявляє, що вона не має стосунку до конфлікту в Україні, вона не воює, це є внутрішній конфлікт. Хоча, насправді, це справжня війна з Росією. Вона затухає чи розгорається, але не припиняється.", - наголосив Хмара.

Зі слів Хмари, Порошенко погоджується на будь-які умови, які висунув Путін в рамках "Мінських домовленостей", саме для цього діючий президент намагається змінити українську конституцію.

Крім того, народний депутат Ігор Луценко повідомив, що теперішня влада перевершила режим Януковича, адже саме при Петру Порошенку з'явилось набагато більше політичних в'язнів, які незаконно перебувають за ґратами.

Про це Луценко повідомив в інтерв'ю для "112.ua".

"Влада по суті не помінялася. Жорсткість дій влади абсолютно ідентична, а в певних моментах навіть перевищує жорсткість дій Януковича. Янукович боявся, не знав, що так можна. Так само вирішили давити революціонерів революційними методами, розуміючи, що іншими методами буде дуже важко. Є боязнь радикалів, є бажання їх залякати", - пояснив Луценко.

Також Луценко повідомив, що в ГПУ обов'язково повернуть або Каська, або Секваралідзе і зроблять це лише для того, щоб продемонструвати видимість реформ американській стороні. На думку нардепа, Юрій Луценко не займатиметься реформами, а, навпаки, - проведе антиреформи. Для цього він поверне в ГПУ багато представників старої влади, щоб і надалі обслуговувати інтереси президента Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Зраджена всіма Показати IP 1 Травня 2016 15:56
політиками Україна-ненька : - Не так тії вороги, як добрії люди (ми самі)... нищимо Україну-неньку, простий і зубожілий народ !!!
Анонім Показати IP 1 Травня 2016 19:58
Петя це політичний імпотент і не більше
Михайло до Анонім Показати IP 27 Березня 2022 09:46
Бовдур.
Реаліст Показати IP 1 Травня 2016 21:04
Цікаво ,син чи внук ,чи ще хтось з близьких родичів хмари воює на Сході ? Скільки своїх власних коштів передав для нужд АТО , враховуючи те , що він не зовсім бідна людина? Та чи бува не він перебуваючи в "спілці" з Юлькою- Брехухою руйнував єкономіку Держави ? І що він сам особисто зробив для процвітання України ? Базікання та пустобрехство в ім"я України не враховується,таких добродіїв-патріотів "хоть греблю гати " в Україні.
олег до Реаліст Показати IP 2 Травня 2016 01:08
Таких як ти " сліпих реалістів" теж на греблю вистачить, тільки думаючих серед вас немає
реалісту Показати IP 1 Травня 2016 22:24
Ко ко ко порохобот.Порох хороший,в нього син ветеран і фабрикою в Ліпецку його Бог накарав.
Петро Ющук Показати IP 1 Травня 2016 22:51
наш ПЕЦЯ ЗНАЕ ЩО РОБИТИ 1 КОГО ДУРИТИ!
Анонім Показати IP 2 Травня 2016 04:03
В голова в нбого сива і англійську знає.Петя наше всьо
погляд з-за бугу. Показати IP 2 Травня 2016 10:54
козли для козлів.
василь Показати IP 2 Травня 2016 22:35
реаліст- то є троль не звертайте увагу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus