USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поляки подарували «сигналку» на авто волинських рятувальників

24 Липня 2015 09:30
Польські пожежники подарували луцьким рятувальникам сучасний світло-звуковий сигнальний пристрій для оперативного автомобіля, – інформує прес-служба УДСНС у Волинській області.

Пристрій виконаний відповідно до найвищих європейських стандартів і призначений для чіткого виокремлення пожежно-рятувальної техніки, що мчить за викликом на допомогу людям, у потоці автомобілів вулицями міста.

Яскраві проблискові маячки, виконані із сучасних світлодіодних ламп, добре видно здалеку навіть за сонячної погоди, а потужна звукова сирена дозволить подати гучний сигнал водіям транспортних засобів у випадку, якщо ті не поступатимуться місцем на дорозі оперативній техніці служби «101».

Директор компанії Артур Вало, яка виробляє ці пристрої та постачає їх для техніки служб екстреного реагування служб Польщі, зазначив, що «тепер цей автомобіль з увімкненою сиреною та маячками буде добре видно кожному з учасників дорожнього руху, і вони обов’язково будуть належним чином поступатись дорогою рятувальникам, які мчать за викликом. Це дозволить швидше та безпечніше прибути до місця події».

Прилад простий у використанні, не споживає багато енергії але водночас дуже надійний і не потребує особливого технічного обслуговування.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинські рятувальники – треті серед підрозділів України: збірна команда Волинської області виборола бронзу на чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 24 Липня 2015 11:21
Лiхтарика подарували ! Радостi без меж!!!
Вася Показати IP 24 Липня 2015 11:22
А в Крим Хранцузи прилетiли, журба...
11111 Показати IP 24 Липня 2015 23:50
а що самі придбали за останні роки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus