USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад 80% волинських господарств не можуть використовувати токсичні речовини

9 Вересня 2008 18:30
Сьогодні, 9 вересня, під час обласної наради інспекторів та керівників інспекцій захисту рослин районів Волині, начальник Держінспекції захисту рослин у Волинській області Василь Єфремов зазначив, що тепер особливу увагу працівники цієї галузі повинні приділяти увагу не тільки технічним питанням, а й працювати у сфері державного нагляду за роботою сільгосппідприємств. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Єфремова, робота спеціалістів у цій галузі полягає не тільки в нагляді за дотриманням технічних норм. Це, скоріше, догляд за здоров’ям споживачів, оскільки тепер продукти харчування вирощують із використанням отрутохімікатів.
«Кожен товаровиробник сільськогосподарських продуктів повинен отримати посвідчення, яке б дозволяло використовувати токсичні речовини», – сказав начальник Держінспекції захисту рослин у Волинській області. Натомість у регіоні працюють 360 сільгосппідприємств та 660 фермерських господарств, із яких тільки 185 мають такі дозволи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus