USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

«Потрібно вбити 100-200 людей і ввести танки РФ», - СБУ перехопила переговори

16 Квітня 2014 15:53
Контррозвідка перехопила переговори, що свідчать про наміри РФ ініціювати кровопролиття в Україні та ввести війська.

Російські військові мають завдання вбити кілька сотень людей, а після цього ввести війська на територію України.

Про це розповів на брифінгу один з керівників контррозвідки СБУ Віталій Найда, - повідомляє "Українська правда".

"Головною метою дій диверсантів та спецпідрозділів на території України є максимальна дестабілізація ситуації", - заявив він.

"Більше того, перехоплені переговори свідчать - і мені прикро про це чути, - що країна, яка декларувала себе братньою, ставить перед своїми спецпризначенцями мету пролити кров на вулицях наших міст", - сказав він.

"Задокументовано переговори, які свідчать про те, що треба вбити 100-200 людей, і після цього через півтори години на території України з'являться танки та БТРи російської армії", - додав він.

Найда вчергове підтвердив, що диверсії на території східних областей вчиняє зокрема 45-а окрема гвардійська розвідувальна бригада, що дислокується у місті Кубинка Московської області.

"Це ті російські спецназівці, які захопили будівлі Верховної Ради і Ради міністрів в Криму", - зазначив він.

Найда також нагадав, що ці спецпризначенці отримують команди від офіцера ГРУ Ігоря Стрєлкова (позивний Стрєлок), який "керував спробами захоплення дежрбудівель у Харкові, Миколаєві, Херсоні та Одесі".

"Більше того, якщо ви подивитеся на сайт омбудсмена, ви знайдете інформацію, що цей "Стрєлок" викрадав чеченських громадян під час чеченської кампанії і вивозив їх до Росії", - зазначив він.

За словами Найди, 45-а бригада спецназівців також брала участь у Чеченській кампанії і окупації території Грузії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Всезнайко Показати IP 16 Квітня 2014 16:11
А де записи можна послухати?
военная тайна до Всезнайко Показати IP 16 Квітня 2014 16:14
это самая страшная украинская военная тайна...
ОК до Всезнайко Показати IP 16 Квітня 2014 17:46
А ніяких записів нема-це нові українські народні казки.
Тата Показати IP 16 Квітня 2014 16:29
Це той Віталій Найда що колись брехав на всю Україну про свої статки і про те,що він не брав взяток:)А ще журналісти 1+1 його вже двічи ловили на поданні брехливої інформації.
Ха до Тата Показати IP 16 Квітня 2014 19:15
в мене собака колись був - "Найда" звали. Нормальну людину найдою не назвуть, ги ги!
Армія ПОЗОР Показати IP 16 Квітня 2014 16:39
Нема надії на армію.Це ганьба.Залишається одне .Знову захвачувати частини,брати зброю і йти захищати Україну.
Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 17:00
У тих військових нічого не виходить, от і починають різну пургу гнати і людей стращати, чим самі вносять нервовість у суспільство. А росіяни, з їхнім оснащенням, такі вже дур...і, що дозволяють, щоб їхні плани знали?! А може це навмисний хід, щоб Українське СБУ полякати, а ви таке публікуєте?! Що ж ви за військові такі? Ганьба!!!
Каких только сказок Показати IP 16 Квітня 2014 17:00
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 16 Квітня 2014 17:34
Один крок ворога за лінію кордону України - стріляти на ураження! Надіюсь така команда в наших військових! Іначе буде жопа!
оля до Лучанин Показати IP 16 Квітня 2014 22:56
А вже жопа без команди в неділю з"явиться Янукович і хунті кінець.Який би він с..ка не був але в даному випадку він нас спасе від хунти.
оля Показати IP 16 Квітня 2014 17:45
Та нема ніякої російської загрози і ніхто на нас не буде наступати.Просто американці через Україну провокують Росію на 3 світову війну,але Росія на це не клюне.Там все роблять з головою
Ех!!! Оля,Оля до оля Показати IP 16 Квітня 2014 18:00
Які американці? Ви напевно задорнова надивились! Ціль американців змішати росію з г...ном ітак зрозуміла, але нам то від цього не легше! Коли в тебе під вікнами будуть бігати сепаратисти з автоматами ти теж скажеш то американці?! Наступати небуде? Вже Крим забрали? Цього не достатньо?
оля до Ех!!! Оля,Оля Показати IP 16 Квітня 2014 18:20
Забрали те що їм належить-це про Крим.А про США ще все випливе,а в нас під вікнами ніхто не буде бігати бо ми волиняки на х.... кому потрібні.
Читач до оля Показати IP 16 Квітня 2014 21:56
А відколи це почали вважати, що на Крим в росіян прав більше, ніж в кримських татар, греків, українців .... Якщо ліньки читати підручник з історії, то хоча б на Вікіпедії ознайомтесь із історією Криму: http://uk.wikipedia.org/wiki/%B2%F1%F2%EE%F0%B3%FF_%CA%F0%E8%EC%F3 Між іншим, передача Криму в склад УРСР була не забаганкою Хрущова, а мала під собою значні економічні причини. Натомість Україна передала до складу РРФСР частину своїх історичних територій, які межували зі Смоленською, Курською, Білгородською, Воронезькою областями. Ростовській області було передано місто Таганрог з Таганрозькою округою, де переважна більшість населення на той час визнавала себе українцями, а також до Росії перейшла Шахтинська округа на Донбасі та Стародубщина на Сіверщині. Усього було передано до складу РРФСР земель з українським населенням понад 1,2 млн осіб. Чомусь цей факт Росія замовчує. .
UA Показати IP 17 Квітня 2014 19:40
Оля - проросійський троль, який воює на стороні РФ в інформаціній війні проти України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus