USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Президент Зеленський захворів на коронавірус

9 Листопада 2020 17:23
Президент Володимир Зеленський захворів на коронавірус. Він піде на самоізоляцію, але продовжить виконувати президентські повноваження.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Немає у світі щасливчиків, для кого б #COVID19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат.

В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає COVID-19.

І я теж це пройду. Все буде добре!» – йдеться у дописі.

Також РБК-Україна повідомляє, що голова Офісу Андрій Єрмак, його заступники та інші працівники здають ПЛР-тести на постійній основі. Заступниця голови Офісу президента Юлія Ковалів після хвороби отримала негативний тест і виходить на роботу в звичайному режимі.

Нагадаємо, в серпні стало відомо, що син Зеленського перехворів на коронавірус.

На початку літа захворіла також і дружина президента Олена Зеленська. Її госпіталізували з двобічною пневмонією в середині червня, але на початку липня вона вже одужала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Порохобот Показати IP 9 Листопада 2020 21:28
Який хитрий - "а лежачих не б'ють!".
Зю Показати IP 9 Листопада 2020 21:43
Коронавірус захворів зеленським.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus