USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Рок-фестиваль Woodstock уперше відбудеться в Україні

20 Серпня 2012 12:23
Рок-фестиваль Woodstock Україна вперше відбудеться в Україні. Триватиме він з 28 по 30 серпня на території аеродрому міста Калинівка, що у Вінницькій області. Зокрема у фестивалі візьмуть участь і луцькі музиканти «ФІОЛЕТ».

Про це повідомили організатори заходу, - інформує УНН.

Девізом першого музичного фестивалю «Woodstock Україна» стане вислів «Любов, Дружба і Музика». Цей проект спрямовали на розвиток масової музичної культури, формування естетичного смаку шанувальників різних музичних стилів, об’єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, згуртування мешканців різних частин нашої країни, а також розвиток благодійного волонтерського руху в Україні.

Фестиваль «Woodstock Україна» є відкритим і безкоштовним для відвідувачів з усієї країни. У 2012 році музична програма фестивалю сформована з виступів 36 колективів з України, Польщі та Естонії. Хедлайнерами фестивалю цього року стануть гурти Мед Хедс, Kozak System і Скрябін. Зокрема, Кузьма Скрябін буде ведучим свята.

Гості братимуть участь у багатьох заходах, спрямованих на розвиток і поширення ідей волонтерства та благодійної соціальної активності.

29 серпня на фестивалі гратимуьб і наші краяни – луцький гурт «ФІОЛЕТ».

Нагадаємо, уперше фестиваль «Woodstock Music & Art Fair» відбувся 15-18 серпня 1969 року на фермі в сільській місцевості Бетел штату Нью-Йорк в США. Відтоді під «WOODSTOCK’» розуміють не лише один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок-фестивалів – він є символом вільного, мирного співжиття та взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей.

У 1995 році для волонтерів польської акції «Великий Оркестр Святкової Допомоги» (фундація «WOSP») організовали перший польський фестиваль під назвою «Зупинка Woodstock» («Przystanek Woodstock») .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
фіалєт Показати IP 20 Серпня 2012 12:33
Піар фіолету як завжди
Чеширский Кот Показати IP 20 Серпня 2012 12:38
"«Woodstock Україна» стане вислів «Любов, Дружба і Музика»" - у Woodstock был другой девиз: "Sex, Drugs, Rock & Roll".
Антигузь Показати IP 20 Серпня 2012 18:25
Фіолет-муть рідкістна.
Сергій Показати IP 20 Серпня 2012 21:17
Фіолет?Дійсно хрєнь повна...Хлопці,змініть репертуар,або згиньте щоб вас ніхто не бачив,хіба не зрозуміло що ваша хрєнь яку ви називаєте музикою,нікому не подобається,бо збираєте завжди максимум півтора глядача...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus