USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Розшукують родичів загиблого Героя Майдану з Волині

16 Лютого 2016 18:30
Родичів загиблого Героя Майдану розшукують на Волині. Про це пише Волинь.info.

"Працівники історичного музею ім. О. Дверницького просять відгукнутись родичів, знайомих уродженця Володимира-Волинського, активного учасника Революції гідності, Героя України Олександра Миколайовича Бадеру, який загинув від тяжких тілесних ушкоджень 28 січня 2014 року", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ»: ЯК ЗУПИНИЛИСЯ СЕРЦЯ ШЕСТИ ГЕРОЇВ-ВОЛИНЯН

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з перших днів Олександр Бадера був на Майдані — готував пораненим та застудженим відвари і настої з трав. Під час нічних чергувань розповідав молодим патріотам цікаві історії про подвиги козаків і повстанців. Знав їх багато, бо був отаманом Галицько-Волинського козацтва. На криваве Водохреще його облили крижаною водою. Потім сильно отруївся газами, а в День Соборності біля стадіону «Динамо» жорстоко побили. Але він жартував: «Зламали пальця, та не зламали дух». Хоч був у вкрай важкому стані, відмовився від послуг лікарів, бо боявся потрапити за ґрати. Мріяв створити Музей січових стрільців, але смерть прийшла за його великою душею 28 січня...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus