USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Шестиденка в луцьких школах буде не щотижня

5 Вересня 2014 13:45
Школярі обласного центру вчитимуться не щосуботи, а осінні канікули в них будуть.

Луцьк економитиме газ, з-поміж заходів – продовження зимових канікул для школярів. Та цей на період школи не відключать від теплопостачання, а просто знизять температуру до такої позначки, аби не розмерзлися труби.

Про це стало відомо під час прямого ефіру ВОДТРК вчора, 4 вересня.

Заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев у програмі «Волинь: перезавантаження» детально розповів про те, як навчатимуться луцькі школярі цього року.

З його слів, осінні канікули в луцьких школярів будуть. А зимові триватимуть з 15 грудня до 25 січня. Таке продовження канікул зроблять за рахунок навчання по суботах. Та, як зазначив Тарас Яковлев вони не вчитимуться щосуботи – шестиденка в них буде через тиждень. Тож відпочити школярі зможуть.

На період канікул теплопостачання в школи обмежать, для цього є всі технологічні можливості – всі заклади освіти мають необхідне обладнання. Але тепло в навчальних закладах відключать не повністю, зберігатимуть мінімальну температуру, аби не розмерзлися труби. В садочках міста таких канікул не буде – вони працюватимуть у штатному режимі.

Чи будуть такі нововведення у інших населених пунктах області – поки невідомо, пояснив перший заступник голови ОДА Сергій Кудрявцев, який також був присутній під час ефіру. З його слів, нині школи ще визначаються. Однак, ті навчальні заклади Волині, де облаштовані твердопаливні, а не газові котли, просять дозволити їм працювати у штатному режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus