USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні олімпійський чемпіон Усик битиметься з колумбійцем Мендозою

14 Грудня 2013 16:29
Олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик проведе 14 грудня свій другий поєдинок на профі-рингу. Суперником Олександра стане досвідчений боксер з Колумбії Епіфаніо Мендоза (34-15-1, 30 До).

Про це повідомляє прес-служба K2 Promotions.

"Бій Усик - Мендоза відбудеться в рамках боксерського турніру K2 Promotions в ТРЦ "Термінал" (Бровари). У головному поєдинку вечора чемпіон Європи за версією WBO в суперлегкій вазі, 2-й номер рейтингу WBO Сергій Федченко (33-2, 14 КО) проведе захист титулу в протистоянні з Ігнасіо Мендозою. (38-8-2, 4 КО) з Колумбії", - зазначив генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк.

Учасниками вечора боксу в броварах також стануть Макс Бурсак, Мішико Беселія, Володимир Терешкін, Віктор Плотников, Валерій Бражник.

Трансляція головних поєдинків відбудеться в суботу, 14 грудня, на телеканалі "Інтер".

Нагадаємо, 9 листопада цього року Усик нокаутував мексиканця Феліпе Ромеро. Після укладення контракту з українською промоутерською компанією братів Кличків "K2 Promotions" Усик заявив, що з часом збирається порушити гегемонію у суперважкому дивізіоні одного з своїх нинішніх роботодавців Володимира Кличка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus