USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Старий Луцьк» не зумів вирвати перемогу в «Хіміка-2» на останніх секундах

14 Жовтня 2018 16:25
Програючи протягом усього поєдинку, на останніх секундах баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» отримав шанс вирвати перемогу, однак скористатися ним не зумів та поступився южненському «Хіміку-2» з рахунком 89:90.

Другий домашній матч «спарки» відбувся в ОДЮСШ 14 жовтня.

У вчорашній грі лучани обіграли «Хімік-2» з рахунком 77:71, тож сьогодні гості хотіли взяти реванш і почали це робити ще у першій чверті.

Так, впродовж десятихвилинки команди не відпускали одна одну, однак южненці все ж зуміли випередити баскетболістів з Луцька на два очки – 20:22.

В перші п’ять хвилин другої чверті команді з Южного вдався ривок 18:10, завдяки якому вони наростили свою перевагу до десяти очок, а на велику перерву команди взагалі пішли з чотирнадцятиочковою перевагою гостей – 40:54.
Третя чверть запам’яталася вдалими діями Володимира Коцька, який став найрезультативнішим гравцем матчу. Спочатку Володимир закинув «трьоху» після тайм-ауту, гості одразу відповіли тим же, а потому дальній кидок вдався Дмитру Швагринському. Після блокшоту Коцька «трьоху» також закинув Василь Чиж, і знову гості відповіли дальнім кидком. Закинутий на останніх секундах чверті трьохочковий дозволив скоротити відставання до дев’яти очок, тож на фінальну десятихвилинку рахунок був 68:77.
На старті чверті лучани показали, що не збираються здаватися – чергову «трьоху» закинув Коцько. Однак «Хімік» знову почав нарощувати перевагу у рахунки – реакція тренера Дмитра Чайковського не забарилася, і він попросив тайм-аут. Господарі зусиллями Коцька одразу ж закинули три очки, знову скоротивши відставання до дев’яти балів. Далі своє слово сказав Швагринський, який закинув два трьохочкових та скоротив відставання до одного вдалого кидка з середньої дистанції – 86:88.

Остання хвилина матчу виявилася вкрай напруженою: спочатку наші баскетболісти сфолили на комусь з гостей, тож ті отримали право на два штрафних кидки і обидва реалізували, проте Коцько, закинувши черговий трьохочковий подарував лучанам надію – 89:90. У наступній атаці на останніх секундах мегаактивний Коцько заробив на собі фол та отримав право на два штрафних, проте реалізувати бодай один з них не зумів, тож в підсумку «Старий Луцьк – Університет» поступився «Хіміку-2» - 89:90.
У лучан найрезультативнішими гравцями матчу стали Володимир Коцько та Дмитро Швагринський з 28 та 21 набраними очками відповідно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus