USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Судитимуть серійного вбивцю з Волині, звільненого за законом Савченко

25 Січня 2017 15:34
Серійного вбивцю з Волині, на рахунку якого смерть підлітка та молодої жінки, судитимуть на Кіровоградщині.

По це повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області

За процесуального керівництва прокуратури області завершено досудове розслідування кримінального провадження відносно 46-річного злочинця, обвинуваченого у вчиненні резонансних вбивств у м. Олександрія.

В ході слідства зібрано достатню кількість доказів того, що саме обвинувачений пограбував та вбив 13-річного підлітка та 21-річну дівчину з м. Олексадрії. Відносно ще однієї мешканки міста, він здійснив розбійний напад поєднаний з незакінченим замахом на вбивство.

Обвинувальний акт скеровано до суду за п.2, п.4, п.6, п.13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів особою, що раніше вчиняла умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Згідно висновку стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи обвинувачений є осудним. На час слідства за клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, судимого за вбивства 46-річного уродженця Волині, який достроково звільнився з місць несвободи за «законом Савченко», затримали працівники поліції у серпні минулого року за підозрою у грабежі. Під час проведення

слідчих дій встановлено його причетність до вбивств вищезазначених осіб, скоєних в умовах неочевидності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
надя Показати IP 25 Січня 2017 17:51
що сі робиться? не встигла створити партію -як шиють кримінал і кандитатам і однопартійцям! так я не наберу на фракцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus