USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Священики - про роль жінки у стабілізації ситуації в Україні

4 Березня 2014 08:00
«Сьогодні роль жінок у стабілізації непростої ситуації в Україні – це збереження миру в сім’ях»,- розповів голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії Української Православної Церкви протоієрей Валентин Марчук.

Під час прес-конференції УПЦ вчора, 3-го березня, духівник звернувся до жінок: «Окрім молитов, закликаю зберегти мир і спокій в домівках. Звісно, нічого поганого не бачу, що жінки стояли на майдані, тим паче, є особливі жінки, які можуть виконувати роль лідера. Однак, я впевнений у тому, що жінка може допомогти, перебуваючи вдома: зберігаючи мир і спокій в родині».

Валентин Марчук додає, що виховувати Велику людину – віруючого українця може саме мама.

До слова, вчора, 3 березня, у селищі Перевальне, де в неділю оточили українську військову частину, дружини українських вояків стали на захист чоловіків.

Вони закликали російських солдатів не провокувати українські збройні сили на порушення присяги і виступали за збереження миру, передає ВВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЕДЕЛЬБЛІЦ Показати IP 4 Березня 2014 20:24
а слабо підписати, у відповідь на чиє запитання на пресусі ви здобули текст новини? 0_о
Молодій зіроньці до ЕДЕЛЬБЛІЦ Показати IP 4 Березня 2014 20:42
Дівчинко, а слабо підійти за особистим коментарем? Чи необхідно було вказати Ваше ім'я, прізвище, нік в контакті))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus