USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Син Романа Шухевича Юрій - у Луцьку

30 Січня 2015 17:39
Політв’язень, нардеп, громадський діяч та син Героя України Юрій-Богдан Романович Шухевич відкрив першу свою приймальню, вона розташована в Луцьку.

Представлення громадської приймальні за адресою Дубнівська, 12, відбулося сьогодні, 30-го січня в Луцьку.

Зі слів Юрія Шухевича, він організував приймальню, аби особисто чути людей, і його законодавчі ініціативи були корисні для українців.

«Я пройшов не по мажоритарному округу, а через список партії, тому я не прив’язаний до території. Інше - те, що я займаюся питаннями, які мають національне значення. Тому мені важливо чути думку людей, щоб мої законодавчі ініціативи не були власно надумані.

Я знаю, що від Верховної Ради багато не доб’єшся, втім, все-таки, можна. Коли приймаємо важливий документ і прийде під неї поважна кількість людей – тоді народ почують. Бо вони ще не забули нещодавні події, що було, коли не чули голос народу й чим усе закінчилося, коли його не послухали», - пояснює Шухевич.
Він додав, що всю Україну не охопить особисто, тому на місцях працюватимуть помічники, які будуть збирати інформацію та систематизувати питання.

Зауважимо, що Юрій-Богдан Романович Шухевич є членом Радикальної партії Олега Ляшка. З цього приводу він пояснив, мовляв, обрав цю політсилу, бо Ляшко - єдиний, хто запропонував місце в першій десятці.

«Я не є членом партії, але Ляшко був єдиним, хто мене запросив й запропонував 5-те місце у списку, тому і погодився, бо маю чимало законодавчих ініціатив», - наголосив Шухевич.

Окрім Луцька, громадські приймальні Шухевича мають з’явитися у Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Києві, можливо й у Вінниці та місті Рівне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тамара Показати IP 30 Січня 2015 20:03
Такі особистості, їх вчинки та традиції стануть вагомими кроками на шляху реалізації ідей української самостійності та незалежності, зміцнення державності! Достойний приклад депутатам усіх рівнів!
А Показати IP 31 Січня 2015 11:04
А що той дід в 82 роки почує бо " мені важливо чути думку людей, щоб мої законодавчі ініціативи не були власно надумані." Вже один казав, що почує кожного. До цих пір ікається.
Анонім Показати IP 31 Січня 2015 20:15
І що він тут забув,адже рейтинг "свобода" ,за свої дії що привели до появи АТО ,не скоро підніметься
спонсор Показати IP 1 Лютого 2015 15:25
А де кучер володя???куда гроші нести за місце в списку радикалів до облради???казав шо за 10 тис. В першу дисяточдисяточку бере.
Йопрст Показати IP 20 Лютого 2017 00:03
На фамілії піар-толку 0000000000000000

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus