USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Франції дозволили продаж різдвяних ялинок як «предметів першої потреби»

18 Листопада 2020 10:29
Попри карантинні обмеження, у Франції з 20 листопада почнуть продавати різдвяні ялинки - уряд оголосив їх «товаром першої потреби».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Local.

«Це дуже важливо для французьких родин, дітей та всієї галузі», - зазначив міністр сільського господарства Франції Жюльєн Денорманді, анонсувавши початок продажів ялинок.

Минулого тижня уряд країни оголосив, що різдвяні ялинки будуть вважатися «предметами першої потреби», тобто на їх продаж не поширюватимуться карантинні обмеження.

Денорманді підкреслив, що реалізація ялинок має здійснюватися переважно просто неба – на відкритих базарах, у садових центрах, на автостоянках супермаркетів.

Конкретні правила продажу різдвяних дерев в умовах карантину визначить урядовий указ, який буде опубліковано незабаром.

Раніше в уряді Франції заявили, що після запровадження другого загальнонаціонального карантину вдалося відновити контроль над епідемією COVID-19 і подолати пік другої хвилі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus