USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Кабміні підрахували збитки від агресії Росії

8 Серпня 2014 16:16
Україна може втратити $7 мільярдів на рік у зв’язку із агресивною політикою Росії.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час прес-конференції, - інформує Українська правда.

Він нагадав, що Росія ще 10 років тому запровадила курс на економічне бойкотування українських товарів та згортання інших видів співробітництва.

"Це курс економічного тиску та економічного шантажу України. За найбільш негативного сценарію у перший рік втрати, що можуть бути не лише через санкції, а й через агресивну політику Кремля – $7 мільярдів", - сказав Яценюк.

Саме тому, зі слів Яценюка, Україні необхідно переорієнтовуватися на європейські ринки, а також отримувати допомогу від міжнародних фінансових інституцій.

Він подякував Світовому банку, який не чекаючи остаточного рішення МВФ, виділив Україні $500 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 16:21
Скачите дальше!
Дончанин Показати IP 8 Серпня 2014 16:22
"Він нагадав, що Росія ще 10 років тому запровадила курс на економічне бойкотування українських товарів та згортання інших видів співробітництва." - почему бы прямо не сказать: "После прихода к власти Ющенко и его компании, стоявших на открыто антироссийских позициях, Росія запровадила курс на економічне бойкотування українських товарів та згортання інших видів співробітництва"?
Андрей Воронов Показати IP 8 Серпня 2014 16:23
«ЗБИТКИ ВІД АГРЕСІЇ РОСІЇ» читати «Результати майдану»
українець Показати IP 8 Серпня 2014 16:33
раХУЙТЕ-рахуйте!!!
Наталя Показати IP 8 Серпня 2014 18:50
Не було б Путіна і Росії - не було б на кого звалювати всі свої невдачі! А так нічого і вигадувати "розумного" у виправдання про розвал держави Україна не треба: "кошка бросила котят - это Путин виноват!!"
Дід Панас Показати IP 8 Серпня 2014 21:37
Сеня мастак розвішувати локшину на вуха
Анонім Показати IP 8 Серпня 2014 21:50
Це втрати не від Росії, а від бездарного курсу євроінтеграції. Азаров попереджав про це восени 2013 року. Згадайте, що ми могли Європі запропонувати ? Нічого . А Росія про це скільки раз говорила. Підпишете асоціацію - втратите ринки країн Митного союзу. Хіба не було цього.? Сто раз повторювали. Так що, пане Яценюк, шукайте винних у своєму дзеркалі і не перекладайте це з хворої голови на здорову. А громадянам порадив би : викиньте або не дивіться телевізор. Бо брешуть і ті і інші. Наші навіть більше. Маєте інтернет, читайте новини як свої так із-за.... Правда по-середині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus