USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Парафіяни згорілої церкви на Волині проводять богослужіння у ВПУ

16 Травня 2015 21:30
Громада Свято-Іллінського храму Каменя-Каширського тимчасово проводить богослужіння в актовій залі Камінь-Каширського Вищого професійно училища.

В суботу 2 травня настоятель громади протоієрей Стефан Михалюк освятив актовий зал Камінь-Каширського ВПУ - повідомляється на сайті камінь-каширського благочиння.

Поки що на сцені стоять ікони та інші церковні речі, що встигли винесли під час пожежі у храмі.

Нагадаємо, 7 квітня у Камені-Каширському згорів Храм святого пророка Іллі. ВІДЕО.

Церква згоріла повністю. Утім працівникам ДСНС разом із громадою вдалося врятувати від знищення всі ікони та церковне приладдя.

Натомість місцеві та священики кажуть, що насправді багато цінних речей згоріли. Люди спільними зусиллями прибирали згарище.

Через декілька днів парафіяни, які втратили у вогні свій древній храм, сповнені протилежних відчуттів освятили пасхи на згарищі церкви. ФОТО.

ЧИТАТИ ЩЕ: СВЯЩЕНИКИ НЕ ВІРЯТЬ, ЩО ХРАМ ЗГОРІВ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОПРОВОДКУ

Зауважимо, церква є пам'яткою архітектури. Побудована вона в 1700 році. Нещодавно її ремонтували. Почитати детально про храм можна тут.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 17 Травня 2015 11:30
невірять у підпал через проводку. ))))) я вже здогадуюсь у що вони вірять. А можливо списали продані старі ікони? а що ! Теж така версія може бути
Анонім до 777 Показати IP 18 Травня 2015 09:35
кожен має право на свою думку, це гарантовано законом !!! ти віриш в одне, а він в інше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus